Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Cum pot sa fac loc pentru parteneri si sub sa aiba login ca, in poza
Folosesc phpbb 2
Poza:
Multumesc.
Folosesc phpbb 2
Poza:
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre CsIosefin in Mier Apr 22, 2009 5:57 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Ce vezi tu acolo este anunt miscator pe prima pagina, de fapt un cird de anunturi cu siglele partenerilor, unele pot avea si link atasat. Pozitia casetelor pentru logare este cea implicita a forumului.
Citeste aici punctul 4.
https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/noi-functionalitati-sistem-de-reputatie-de-puncte-anunturi-citate-multiple-etc-t6124.htm?highlight=anunturi
Citeste aici punctul 4.
https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/noi-functionalitati-sistem-de-reputatie-de-puncte-anunturi-citate-multiple-etc-t6124.htm?highlight=anunturi
Re: Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Nu este aceia, daca observi este sub reclama forumului, deci anunturile se' pun deasupra, e modificat ceva.....dar ce?Nici eu nu stiu ce a modificat, de aceia intreb!
SI aia cu logarea
Intra in PA/ Afisare / Generalitati si vezi unde scrie:
Afisarea conexiunii rapide : setezi unde vrei sa apara
Succes.
La aia cu parteneri cred ca a modificat flooderu .
Nu imi dau seama din poza daca e sus sau jos
Succes.
Ultima editare efectuata de catre p4nt3r4 in Mier Apr 22, 2009 2:51 pm, editata de 1 ori
p4nt3r4 a scris:SI aia cu logarea
Succes.
p4nt3r4, multumesc tare mult acuma sa vad cum fac sa pun acei parteneri, multumesc.
Vezi ca daca a facut cu modificarea Floderului nu ai voie sa il modifici dar cred ca e pus in PA/Afisare/Generalitati/
Si la mesaje pe pagina de start.
Si la mesaje pe pagina de start.
Da, nu stiu ce sa zic, cum a pus acel Parteneri pe mijloc? ca din generalitati titlul nu il poti modifica cred? sau il pot pune unde vreau?
Nu, nu este mesaj pe pagina de start, pentru ca are bara de titlu, ca un widget.
Unde este, in portal sau in indexul forumului? Daca este in portal, posibil sa fie un widget amplasat in antet.
Unde este, in portal sau in indexul forumului? Daca este in portal, posibil sa fie un widget amplasat in antet.
Este in forum, am poza mai toata dar nu o pun ca dupaia poate fac reclama sau alceva.....
Din generalitati se poate pune pe centru titlul?
Din generalitati se poate pune pe centru titlul?
incearca la titlu sa pui unratorul cod
Succes.
- Cod:
<center>TEXT</center>
Succes.
Ah, merge eu am gresit, intr-o seara eram somnoros in loc sa pun <center> am pus <centru> se mai intampla, sa vad cum fac alea...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac sa nu poti sa umblii pe forum pana nu te inregistrezi.
» Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
» Daca poti crea un cod js pentru pozitionare widgeturi
» Script pentru parteneri
» Tabel pentru parteneri
» Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
» Daca poti crea un cod js pentru pozitionare widgeturi
» Script pentru parteneri
» Tabel pentru parteneri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum