Nu pot vedea componenta grupurilor din legenda, cum pot face
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu pot vedea componenta grupurilor din legenda, cum pot face
Am si eu o problema ,am vazut pe mai multe forumuri ca atunci cand dadeam click pe un grup de exemplu cel de moderatori mi se afisa un mesaj de genul
Dar acum intrebarea mea este.
Cum pot face sa nu mai apara acel mesaj si sa imi arate cine face parte din acel grup ,cum este si pe forumgratuit acum.
- Cod:
Nu sunteti autorizat sa afisati aceste pagini
Dar acum intrebarea mea este.
Cum pot face sa nu mai apara acel mesaj si sa imi arate cine face parte din acel grup ,cum este si pe forumgratuit acum.
Re: Nu pot vedea componenta grupurilor din legenda, cum pot face
https://help.forumgratuit.ro/search.forum?mode=searchbox&search_keywords=grupuri&show_results=topics
Cred ca te ajuta ce este pe acolo.
Rezultat (e) folosind optiunea CAUTARE , din meniu.
Si tu ai dreptul de a o folosi !
Edit 1:
In forumul din profil ( daca este al tau ), totul este vizibil, cind apesi pe un grup, jos la legenda.
Cred ca te ajuta ce este pe acolo.
Rezultat (e) folosind optiunea CAUTARE , din meniu.
Si tu ai dreptul de a o folosi !
Edit 1:
In forumul din profil ( daca este al tau ), totul este vizibil, cind apesi pe un grup, jos la legenda.
Vizitato- Vizitator
te rog sa te uiti din nou la profil pentru ca am schimbat link-ul forumului.si ai sa vezi ca daca dai click pe unul dintre grupuri nu poti vedea ce membri fac parte din acel grup,din ce am dat si eu la search nu am gasit o explicatie pe masura
Incearca sa faci urmatoarea setare:
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Permisiuni speciale=>Permisiuni speciale=>Permisiuni=>Grupuri=>Selecteaza vizitator=>Inregistrare.
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Permisiuni speciale=>Permisiuni speciale=>Permisiuni=>Grupuri=>Selecteaza vizitator=>Inregistrare.
Vizitato- Vizitator
Multumesc Lizzard !
S-a rezolvat problema acum poate vedea oricine ce membru face parte dintr-un grup.
S-a rezolvat problema acum poate vedea oricine ce membru face parte dintr-un grup.
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca, la fel ca şi colegii mei, într-un nou mesaj, spre a încărca inutil lista mesajelor noi, cu mesaje deja rezolvate.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Modificarea parantezei de la legenda grupurilor
» Cum pot face ca membrii inregistrati sa nu poata vedea linkul la un mesaj ,dar pentru al vedea sa posteze
» Imagini la legenda (modificare legenda)
» Sublinierea Grupurilor
» Administrarea grupurilor
» Cum pot face ca membrii inregistrati sa nu poata vedea linkul la un mesaj ,dar pentru al vedea sa posteze
» Imagini la legenda (modificare legenda)
» Sublinierea Grupurilor
» Administrarea grupurilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum