Cum se sterge chenarul in care sunt incadrate imaginile in index personalizat ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum se sterge chenarul in care sunt incadrate imaginile in index personalizat ? [R]
Deci am cand intru Forum Portal si sunt incadrate intr-un tabel. Acel tabel nu se poate sterge?
Help?
Help?
Re: Cum se sterge chenarul in care sunt incadrate imaginile in index personalizat ? [R]
Vrei sa explici mai in amanunt, ce intelegi tu, prin tabel ?
Ne explici si noua ?
Vrei sa elimini pagina care ai pus-o mai sus, ca img ?
Lumineaza-ma, te rog. Sau "lumineaza" imaginea, sa putem vedea si noi altceva, decit doliul paginii.
Mintea mea este inceata, IQ-ul meu, dintr-o singura cifra.
Ne explici si noua ?
Vrei sa elimini pagina care ai pus-o mai sus, ca img ?
Lumineaza-ma, te rog. Sau "lumineaza" imaginea, sa putem vedea si noi altceva, decit doliul paginii.
Mintea mea este inceata, IQ-ul meu, dintr-o singura cifra.
Vizitato- Vizitator
Re: Cum se sterge chenarul in care sunt incadrate imaginile in index personalizat ? [R]
1960 cred ca ShaPP vrea sa elmine acel tabel care este cu roz in care sunt incadrate forum si site!
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/problema-la-pagina-html-chenar-albastru-edit-1960-r-t4388.htm#26606
Mi-am "permis" sa editez si titlul, cu unul mai pe "intelesul meu"
Imaginea lui, editata :
De aici se poate observa ce doreste.
Mi-am "permis" sa editez si titlul, cu unul mai pe "intelesul meu"
Imaginea lui, editata :
De aici se poate observa ce doreste.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum