de ce imi apar aceste colturi albe ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
de ce imi apar aceste colturi albe ?
Mi-am modificat singur teme forumului ... dar nu inteleg de ce imi apar niste colturi albe pe langa celule
Site-ul il puteti gasi la datele mele (in dreapta mesajului)... cine doreste sa vada mai clar
Site-ul il puteti gasi la datele mele (in dreapta mesajului)... cine doreste sa vada mai clar
Re: de ce imi apar aceste colturi albe ?
nu am spus ca-i eroare ... vreau sa stiu daca le pot scoate ?
Nu cred ca le poti scoate.
Edit= scuze nu stiam
Edit= scuze nu stiam
Ultima editare efectuata de catre in Vin Feb 15, 2008 6:24 pm, editata de 1 ori
Da, se scot.
PA / TEME / IMAGINI SI CULORI / Admin. rapida de imagini / Colturi rotunjite stanga : Vezi modele , bifeaza fara sa modifici ceva casuta - mascheaza
Colturi rotunjite dreapta : Vezi modele , bifeaza fara sa modifici ceva casuta - mascheaza
Apasa pe inregistrare, sus sau jos, si ti-au disparut.
Asteptam ...
edit = de aceea este acest forum, pentru a ne ajuta.
nici eu nu stiu multe de aici, jack
PA / TEME / IMAGINI SI CULORI / Admin. rapida de imagini / Colturi rotunjite stanga : Vezi modele , bifeaza fara sa modifici ceva casuta - mascheaza
Colturi rotunjite dreapta : Vezi modele , bifeaza fara sa modifici ceva casuta - mascheaza
Apasa pe inregistrare, sus sau jos, si ti-au disparut.
Asteptam ...
edit = de aceea este acest forum, pentru a ne ajuta.
nici eu nu stiu multe de aici, jack
Vizitato- Vizitator
uite domnule ca mai exista educatie ! rar, dar inca exista .
cu placere.
succes cu forumul.
cu placere.
succes cu forumul.
Vizitato- Vizitator
Având în vedere că pentru moment acest topic nu mai prezintă interes pentru autor, iar întrebarea sa a primit răspuns, îl voi închide şi marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Imi apar niste colturi albe pe tot forumul cum le sterg?
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Rang-uri IPB albe
» Butoane albe!
» Dungi albe pe forum
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Rang-uri IPB albe
» Butoane albe!
» Dungi albe pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum