Forumgratuit : securitate maximă pentru forumurile dvs.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Important Forumgratuit : securitate maximă pentru forumurile dvs.

Mesaj Scris de Mihai Dum Apr 18, 2021 3:46 am

Forumgratuit : securitate maximă pentru forumurile dvs.

Forumgratuit este singurul forum de găzduire de pe web care combină calitatea profesională gratuit și receptivitate ascultând zilnic utilizatorii săi.

Pe Forumgratuit forumul dvs. este sigur

Forumgratuit oferă servicii profesionale și securitate forumurilor dvs., de multe ori mai bune decât ofertele plătite. Administrarea și întreținerea unui astfel de sistem necesită o monitorizare zilnică. Infrastructura noastră tehnică și eforturile noastre zilnice ne permit să asigurăm pe deplin integritatea și securitatea tuturor datelor din toate serviciile noastre. Forumul dvs. este în deplină siguranță pe Forumgratuit. În orice moment, vă puteți restabili datele folosind instrumentele de salvare.

Securitatea forumului dvs. Forumgratuit

Echipa noastră de administratori de sistem și de rețea implementează arhitecturi de rețele servere dedicate pentru forumurile Forumgratuit. Asistența noastră tehnică asigură întreținerea serverelor și disponibilitatea continuă a serverelor noastre. Echipa noastră lucrează zilnic pentru buna funcționare a materialului tehnic, pentru a proteja sau repara eventualele erori.

Actualizări periodice, automate și gratuite

Actualizările de securitate sunt foarte frecvente și automate. Nu trebuie să vă faceți griji! Sunteți astfel protejat de orice eșec: datele dvs. sunt stocate și păstrate zilnic pe Raid50, sunteți protejat împotriva erorilor umane, greve masive și sunteți avertizat împotriva spamului.
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1463
Varsta : 23
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 87
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum