Aderarea la panoul de administrare a oricarui membru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Aderarea la panoul de administrare a oricarui membru

Mesaj Scris de Mihai Mier Oct 14, 2020 7:59 pm

Aderarea la panoul de administrare a oricarui membru

Voi incerca in acest tutorial sa explic procedeul prin care puteti da acces la panoul de administrare oricarui membru, din oricare grup. In fond, nu este vorba decat de un artificiu de imaginatie.

Pasul I

Pentru inceput, mergem in Panoul de administrare => Utilizatori & Grupuri => Grupuri => Administrarea Grupurilor => Administrator/i  => Modifica (Aderarea la panoul de administrare a oricarui membru Editer).
Aderarea la panoul de administrare a oricarui membru 1
Neaparat trebuie ca grupul oficial al administratorilor sa aiba statutul de invizibil. Dupa aceste setari, nu uitati sa apasati Inregistrare.

Pasul al II-lea

Pasul doi consta in crearea unui grup fictiv intitulat tot administratori in care sa adaugati membri ce doriti sa fie vazuti de tot forumul ca fiind administratori. Creati grupul, il faceti vizibil, dar inchis si adaugati membrii selectionati.
Aderarea la panoul de administrare a oricarui membru 2

Pasul al III-lea

Urmatorul pas este configurarea grupurilor dorite de dvs. in staff (moderatori, designeri, asistenti etc.).  Setarile pentru celelalte grupuri inafara de cel al administratorilor le puteti face cum doriti dvs. (grupul poate fi inchis, se poate aplica culoarea membrilor grupului etc.) Iata un exemplu:
Aderarea la panoul de administrare a oricarui membru 3

Pasul al IV-lea

Ultimul pas si cel mai important consta in adaugarea membrilor ce doriti sa aiba acces la panou in grupul invizibil (administratori). Mergeti in Panoul de administrare => Utilizatori & Grupuri => Grupuri => Administrarea Grupurilor => Administrator/i  => Modifica => Membri ai grupului si adaugati ce membri doriti dvs., chiar si pe cei ce nu fac parte din alt grup.
Aderarea la panoul de administrare a oricarui membru 4

[justify]Avantajele acestui artificiu:
- puteti in orice moment sa creati impresia membrilor forumului ca administratori sunt doar 2 cand de fapt sunt mai multi;
- puteti ascunde faptul ca membrul X are acces la panoul de administrare, desi nu face parte din niciun grup;
- puteti da acces unui moderator la panoul de administrare cat timp plecati sau nu aveti timp sa va ocupati de forum, fara ca sa-i schimbati neaparat rangul. Va ramane moderator, dar cu acces la panou. Râset

Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1463
Varsta : 23
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 87
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum