Interfata forum
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Interfata forum
Oare cum asi putea face o asemenea interfata pe forum?
statutul dvs. in forum (fondator sau nu): fondator
- daca aveti sau nu template-uri modificate: nu
- daca aveti sau nu CSS personalizat: momentan nu am css personalizat. Dar asi vrea sa am dupa ce primesc informatiile si tutorialul util.
- browserul folosit: Chrome
statutul dvs. in forum (fondator sau nu): fondator
- daca aveti sau nu template-uri modificate: nu
- daca aveti sau nu CSS personalizat: momentan nu am css personalizat. Dar asi vrea sa am dupa ce primesc informatiile si tutorialul util.
- browserul folosit: Chrome
Re: Interfata forum
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
mr.franta a scris:Te ajut eu contracost ti-am mai facut teme,stii cum lucrez.
nu este permis să solicitați taxe de la membrii noștri
Salut [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],
Bine ați venit pe forumul de asistență ForumGratuit! Acest forum de asistență nu prevede crearea de teme; Utilizați serviciul nostru gratuit: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Dar te pot ajuta în anumite domenii. Ați putea spune care element al temei de mai sus vă atrage cel mai mult?
Bine ați venit pe forumul de asistență ForumGratuit! Acest forum de asistență nu prevede crearea de teme; Utilizați serviciul nostru gratuit: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Dar te pot ajuta în anumite domenii. Ați putea spune care element al temei de mai sus vă atrage cel mai mult?
Subiecte similare
» Editare interfata forum
» Vreau sa schimb interfata cand postez pe forum
» Cerere script apropierede/marire interfata forum
» interfata moderna
» Problema interfata
» Vreau sa schimb interfata cand postez pe forum
» Cerere script apropierede/marire interfata forum
» interfata moderna
» Problema interfata
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: