Pobleme privind activarea conturilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pobleme privind activarea conturilor
Vă salut cu respect .
Domnilor Administratori !
Revin cu un subiect pt. care am mai cerut un răspuns și eventual o soluție pt. a rezolva .
Azi s-a înregistrat pe forum (sporttable1forumz.ro) un cont nou ( din Franța ) , a parcurs pașii de dinaintea activării și imediat după , contul i-a fost activat .Nu de Administrator așa cum este bifat în panou .
La aproximativ 5 minute , eu am încercat să înregistrez un cont pe forum , după pașii respectivi , nu mi-a fost activat contul , ci mi s-a spus că acel cont trebuie activat de Administratorii forumului .
Care să fie explicația ?
Domnilor Administratori !
Revin cu un subiect pt. care am mai cerut un răspuns și eventual o soluție pt. a rezolva .
Azi s-a înregistrat pe forum (sporttable1forumz.ro) un cont nou ( din Franța ) , a parcurs pașii de dinaintea activării și imediat după , contul i-a fost activat .Nu de Administrator așa cum este bifat în panou .
La aproximativ 5 minute , eu am încercat să înregistrez un cont pe forum , după pașii respectivi , nu mi-a fost activat contul , ci mi s-a spus că acel cont trebuie activat de Administratorii forumului .
Care să fie explicația ?
Re: Pobleme privind activarea conturilor
Fantasy a scris:Buna ziua,
Mai aveti nevoie de ajutor ?
Mulțumesc frumos pt. intenție . Nu pot să știu atât timp cât nu am un cont nou înscris și
cu activare automată .
Re: Pobleme privind activarea conturilor
Având în vedere că în ultimele 2 săptămâni autorul nu a mai arătat interes pentru această problemă, topicul va fi închis și trimis în coș. Dacă problema nu a fost rezolvată, va invităm să deschideți un nou topic, în secțiunea corespunzătoare și având un titlu explicit.
Subiecte similare
» Probleme privind activarea conturilor
» Inregistrarea utilizatorilor si activarea conturilor acestora
» Link inactiv la activarea contului
» Nu merge activarea de cont nu stiu de ce
» Activarea HTML in mesaje
» Inregistrarea utilizatorilor si activarea conturilor acestora
» Link inactiv la activarea contului
» Nu merge activarea de cont nu stiu de ce
» Activarea HTML in mesaje
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: