Personalizați-vă numele de domeniu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Personalizați-vă numele de domeniu

Mesaj Scris de mihai la data de 27.05.18 2:28

Personalizați-vă numele de domeniuUn forum, ca oricare alt site web, este definit de adresa sa de Internet (sau adresa URL). Forumul Forumotion are în general o adresă care arată astfel: http://forum-name.forumotion.com

Această adresă este oferită forumului dvs. la crearea sa, dar este destul de dificil de memorat. Dimpotrivă, este preferabilă o adresă precum http://www.mydomain.com.

Adresa fiind mai ușor de reținut, vizitatorul va fi mai probabil să se întoarcă la forum. În plus, achiziționarea unui nume de domeniu oferă un aspect mai profesionist forumului dvs., mai serios și credibil, care poate fi o garanție a interesului pentru vizitatorii dvs.

Cumpărați un nume de domeniu pe Forumotion

Aveți posibilitatea să alegeți un nume de domeniu pentru forumul dvs. cu extensiile .com / .net / .org / .biz, dar numai fondatorul este capabil să cumpere un nume de domeniu.

Achiziționarea de nume de domenii este disponibilă doar pentru forumuri Personalizați-vă numele de domeniu 1014069658 sau Personalizați-vă numele de domeniu 968699686 pentru pachete: dacă acest lucru nu este cazul forumului dvs., va trebui să vă abonați la un pachet premium înainte de a cumpăra un nume de domeniu personalizat (cum să vă abonați la un pachet premium înainte de a cumpăra un nume de domeniu personalizat?)

Odată ce forumul dvs. este în pachet avansat sau premium, numele de domeniu poate fi cumpărat pentru 1200 de credite, un fel de monedă internă pe Forumotion. Există diferite metode de plată pentru a obține credite (pentru mai multe informații: managementul creditelor).

Du-te la panoul de administrare -> Credite&Suport -> Managementul creditelor - Cheltuiți creditele și faceți clic pe pictograma nume de domeniu:
Personalizați-vă numele de domeniu Domain10

VERIFICAȚI DISPONIBILITATEA DOMENIULUI
Rețineți că lungimea maximă a unui nume de domeniu achiziționat în cadrul Forumotion este de 25 de caractere, inclusiv extensia.
Personalizați-vă numele de domeniu Domain12

Două rezultate posibile:

A. Numele de domeniu pe care l-ați ales este deja utilizat: aceasta înseamnă că o altă persoană a cumpărat deja același nume de domeniu și că nu o puteți achiziționa. Sistemul indică apoi disponibilitatea domeniului cu celelalte extensii disponibile.

B. Numele de domeniu pe care l-ați ales este disponibil: aceasta înseamnă că domeniul pe care l-ați ales este gratuit. Deci aveți posibilitatea să-l cumpărați pentru forum!

Completați cu atenție informațiile solicitate.
Personalizați-vă numele de domeniu Domain15

Atenție, un nume de domeniu este rezervat timp de un an. Nu este nici editabil, nici modificabil pe toată perioada de valabilitate! După această etapă, comanda dvs. este înregistrată și nu vă mai puteți modifica numele de domeniu!

Informații privind confidențialitatea:
Forumotion are o preocupare permanentă de a păstra datele personale ale membrilor săi. În niciun caz nu vom folosi sau vom folosi datele dvs. personale în operațiunile de marketing. Vă garantăm că nici o revânzare a datelor dvs. nu va fi făcută direct sau indirect de către Forumotion.

Cu toate acestea, publicarea informațiilor WHOIS este o obligație impusă de ICANN, autoritatea globală de reglementare a numelor de domenii.

Deținerea unui nume de domeniu vă impune responsabilități juridice, astfel încât oricine care are nevoie să vă ajungă într-o perioadă relativ scurtă de timp trebuie să poată face acest lucru.

Cu toate acestea, și pentru a proteja datele personale ale membrilor care au cumpărat un nume de domeniu prin intermediul Forumotion și pentru a lupta împotriva spamului, vom pune automat numele de domeniu al membrilor noștri o protecție care să permită limitarea datelor publicate în decursul unui an. Din cel de-al doilea an, suntem obligați din punct de vedere legal să le publicăm în tois

AȘTEPTAȚI PÂNĂ LA DOMENIUL DUMNEAVOASTRĂ ESTE ACTIVAT
Personalizați-vă numele de domeniu Domain16

Activarea numelui de domeniu necesită în medie 72 de ore (zile lucrătoare) și uneori mai multe. Veți fi anunțat când este activat. Atâta timp cât nu primiți confirmarea activării sale, nu comunicați numele de domeniu pe care l-ați păstrat, atunci persoanele rău-intenționate le pot cumpăra înainte de a putea face acest lucru.

Redirecționare de la o adresă la alta
După ce ați achiziționat numele de domeniu, nu pierdeți adresa inițială. Într-adevăr, forumul dvs. va fi întotdeauna disponibil pe adresa sa inițială http://forum-name.forumotion.com, precum și pe noua adresă http://www.mydomain.com

Accesați panoul Administrație -> General -> Forum -> Adresa Forumului

În fila "Nume de domeniu personalizat", opțiunea Forțați redirecționarea adresei URL vă oferă posibilitatea de a redirecționa automat utilizatorii care vor accesa forumul prin adresa veche la cel nou.
Personalizați-vă numele de domeniu Domain11

Reînnoire nume de domeniu personalizat
Un nume de domeniu are o perioadă de valabilitate de un an, după care trebuie reînnoită pentru a continua utilizarea acestuia. Reînnoirea este o operație manuală, care trebuie efectuată de administratorul fondator. Nu este niciodată automată.

AVERTIZI PRIME
Cu 60 de zile înainte de expirarea numelui de domeniu, în panoul de administrare apare un avertisment:
Personalizați-vă numele de domeniu Domain13

Dacă domeniul nu a fost încă reînnoit cu 30 de zile înainte de expirarea lui, un avertisment este trimis prin e-mail către fondator (la adresa folosită când numele de domeniu a fost rezervat). Acest avertisment se repetă prin poștă cu 7 zile înainte de expirare, apoi cu 24 de ore înainte.

REÎNNOIRE
Reînnoirea se face de la panoul de administrare, în fila "Credite&Suport". Imediat ce intrați în perioada de reînnoire, apare un buton "Renew". Rețineți că puteți reînnoi domeniul înainte de expirarea sa fără a pierde zilele de valabilitate (exemplu: domeniul meu este valabil până la data de 31 ianuarie, dacă îl reînnoiesc pe 10 ianuarie, anul suplimentar va începe în 1 februarie).

Atenție: reînnoirea unui nume de domeniu, precum și achiziționarea acestuia necesită înscrierea forumului dvs. în pachet Personalizați-vă numele de domeniu 1014069658 sau Personalizați-vă numele de domeniu 968699686pachet: în caz contrar, nu veți putea reînnoi domeniul la expirarea acestuia.
Personalizați-vă numele de domeniu Domain14Tutorial tradus de mihai
Copyright ˆForumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
mihai

mihai
Co-Administrator
Co-Administrator

Mesaje : 947
Varsta : 21
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 74
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro
mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum