Cum să vă gestionați spațiul de stocare?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Cum să vă gestionați spațiul de stocare?

Mesaj Scris de mihai la data de Dum 27 Mai - 2:03

Cum să vă gestionați spațiul de stocare?IntroducereSpațiul de stocare este un spațiu suplimentar și opțional pe disc pe care îl puteți folosi pentru a stoca fișierele și imaginile atașate din galeria forumului. Acesta nu este spațiul utilizat de forumul dvs. în baza de date Forumgratut pentru a vă păstra subiectele și toate datele forumului desi, acest spațiu este nelimitat.

Spațiul de stocare al forumurilor dvs. poate fi alocat pentru două funcții:

  • Galeria de forum,
  • Fișiere atașate,


Când creați un forum, Forumgratuit vă oferă 20 MB de spațiu, gratuit ca parte a pachetului gratuit (din nou, nu există nicio legătură cu spațiul de stocare general al forumului "subiect, MP, membrii ... etc". care este nelimitat).
Apoi puteți să le utilizați după cum doriți:

atribuiți 15 MB fișierelor atașate și restul de 5 MB la galerie.

Dacă alocați 20480 KB (20 MB) sistemului de atașament, galeria va avea 0 MB disponibilă.


Spațiul de stocare al spațiului

Panou de administrare => Credite&Suport=> Stocare => Administare

Notă: gestionarea stocării este disponibilă numai dacă atașamentele sunt activate pe forum!

Dacă dispuneti de un pachet gratuit, puteți împărți 20 MB între cele două caracteristici. Desigur, dacă dai 20MB fișierelor atașate, galeria nu va avea spațiu deloc.
exemplu:

Cand cineva încearcă să trimită o imagine în galerie, va primi următorul mesaj:
Nu puteți încărca nicio fotografie în galerie, deoarece a fost atinsă limita de stocare.

UPGRADEA PACHETULUI

Panou de administrare => Credite&Suport => Pachete Forumgratuit

Pentru a vă spori spațiul de stocare, trebuie să faceți upgrade la un pachet sau un pachet:


Perioada de valabilitate a spațiului de stocare inclus în pachetul dvs. avansat sau Premium este aceeași cu perioada de valabilitate a pachetului dvs. (anual sau lunar). Dacă pachetul este reînnoit, valabilitatea întregului spațiu de stocare se reînnoiește împreună cu acesta. În caz contrar, dacă pachetul expiră fără reînnoire, expira și valabilitatea spațiului suplimentar.

Cu toate acestea, Forumgratuit nu șterge niciun fișier publicat, chiar și după expirarea spațiului de stocare suplimentar. Aceste fișiere rămân accesibile pentru consultare, însă nu veți mai putea publica niciun fișier, cu condiția să nu vă abonați din nou la un pachet care vă permite să faceți acest lucru. Rețineți că rămâneți responsabil pentru acest spațiu care va fi dedus automat la activarea următorului pachet. Pentru mai multe informații despre pachete, vă rugăm să citiți acest tutorial.

exemplu:
Un forum care sa abonat la pachetul avansat are un spațiu de stocare de 500 MB. Dacă folosește 300 MB și își permite pachetul să expire fără reînnoire, spațiul de stocare al forumului său scade la 20 MB (spațiul standard al pachetului gratuit). Cu toate acestea, Forumotion salvează cele 300 MB de fișiere, acestea rămânând accesibile fără întrerupere. Dacă acest forum va veni vreodată într-un pachet avansat, acesta va avea un spațiu de 500 MB, dar numai 200 MB vor fi disponibile, deoarece vor fi deja utilizate 300 MB.

CREȘTE SPAȚIUL DE DEPOZITARE ÎN PACHETUL PREMIUM
Pachetul premium oferă 2 GB de spațiu de stocare. Dacă acest spațiu nu este suficient și numai ca parte a pachetului , puteți mări manual acest spațiu de stocare pentru o perioadă de valabilitate pe care o doriți.

Accesați panoul Administrație  Diverse  Gestionarea creditelor - Cheltuiți creditele

Faceți clic pe opțiunea Stocare:Puteți să trageți glisoarele pentru a alege spațiu suplimentar pe disc de la 1GB la 10GB și pentru o perioadă de la 1 la 24 de luni (dacă nu este cazul, este pentru că ați crescut deja spațiul de stocare înainte, vedeți mai jos).Memoria suplimentară achiziționată completează 2 GB inclus în pachetul Premium:
  • Puteți completa spațiul suplimentar de mai multe ori, de exemplu, cumpărați 3 GB extra o zi, apoi 2 GB extra la o dată ulterioară pentru a avea 5 GB la final.  • Rețineți însă că, dacă ați achiziționat deja spațiu suplimentar de stocare, veți putea să reușiți să finalizați din nou spațiul de stocare pentru cel puțin perioada de valabilitate rămasă pentru prima achiziție suplimentară de stocare (dacă ați cumpărat încă 1GB pentru 6 luni și că în ziua când cumperi din nou spațiu suplimentar, acest prim spațiu suplimentar are încă 3 luni de valabilitate, noua dvs. achiziție suplimentară de spațiu poate fi făcută numai pentru cel puțin 3 luni). Dacă ați achiziționat deja spațiu suplimentar pentru o perioadă de 24 de luni, nu veți mai putea să achiziționați timp suplimentar, veți putea să achiziționați spațiu numai.


exemplu:


  1. 1 ianuarie 2018: achiziționarea unui spațiu suplimentar de 5 GB cu o perioadă de valabilitate de 6 luni


  1. 1 martie 2018: achiziționarea unui alt spațiu de adăugare de 10 GB cu o perioadă de valabilitate de 10 luni (durata minimă pentru această a doua achiziție este de 4 luni, echivalentă cu perioada de valabilitate rămasă pentru primul spațiu de depozitare).


Această achiziție secundară îmi oferă un spațiu suplimentar suplimentar de 15 GB pe o durată totală de 10 luni. Prin urmare, prețul celei de-a doua achiziții va corespunde prețului de cumpărare de 10 GB suplimentar timp de 10 luni + extinderea suplimentară a 5GB pentru încă 4 luni.


  • Cu câteva zile înainte de expirarea spațiului suplimentar de stocare, va apărea un avertisment în panoul de administrare pentru a vă oferi timp pentru a-l reînnoi, dacă este necesar.


exemplu:


  • Dacă spațiul de stocare expiră, toate fișierele deja încărcate în forum sunt păstrate și rămân accesibile (acestea nu sunt niciodată șterse, chiar dacă spațiul de stocare nu este reînnoit!). Cu toate acestea, spațiul ocupat de aceste fișiere rămâne ocupat, așadar dacă mai târziu cumpărați spațiu suplimentar, spațiul deja ocupat va trebui luat în considerare.


exemplu:
Dacă cumpăr 5 GB, pe lângă cele 2 GB deja incluse în pachetul premium și publică 4GB de fișiere pe forumul meu, după validitatea spațiului suplimentar de stocare, forumul meu revine la cele 2 GB incluse. Din moment ce ocupa deja 4 GB de spațiu din cele 2 GB disponibile pentru mine, nu mai puteam încărca fișiere. Dacă vreau să cumpăr din nou spațiu suplimentar, trebuie să țin cont de spațiul deja ocupat care va fi dedus din spațiul achiziționat. Dacă am cumpăra 2 GB în plus, în realitate încă nu voi putea încărca un fișier, deoarece acest spațiu suplimentar va aduce doar soldul forumului meu la 0 (2 GB disponibil în pachet + 2 GB suplimentar achiziționat = 4 GB , care corespunde spațiului ocupat deja). Deci, va trebui să cumpăr cel puțin 3 GB în plus pentru a avea 1 GB disponibil.

Tutorial tradus de mihai
Copyright ˆForumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar

mihai
Co-Administrator
Co-Administrator

Mesaje : 906
Varsta : 20
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 72
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro
mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum