Pachetele Forumgratuit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Pachetele Forumgratuit

Mesaj Scris de SSYT la data de Sam 19 Mai - 15:10

Pachetele Forumgratuit

Pachetele Forumgratuit vă permit să vă îmbogățiți forumul cu funcții suplimentare. După cum știți, Forumgratuit oferă de mulți ani posibilitatea de a crea un forum gratuit, cu o bogată diversitate de caracteristici. Dacă, în mod implicit, forumurile noastre oferă majoritatea instrumentelor necesare utilizării și dezvoltării corecte a forumului dvs., unele opțiuni plătite pot îmbunătăți funcțiile noi și pot îmbunătăți experiența membrilor dvs. (ștergerea anunțurilor, certificatul SSL, numele de domeniu personalizat, etc). Până acum, aceste opțiuni plătite au fost dispersate în panoul de administrație. :happy:

Astăzi, și datorită sosirii pachetelor Forumgratuit, achiziționarea unui pachet vă va permite să accesați un set de caracteristici suplimentare, permițându-vă să vă activați sau nu, pas cu pas, fiecare dintre aceste opțiuni. Foarte fericit

Care sunt diferitele pachete-lor oferite?Forumgratuit oferă trei pachete: Gratuit, Avansat și Premium. Iată o prezentare neexhaustivă:

 •  Pachet gratuit: acesta este pachetul implicit pentru toate forumurile Forumotion, care continuă să ofere funcții care permit utilizarea relevantă a forumului dvs. Aceste caracteristici includ accesul la permisiuni avansate, găzduirea imaginilor, optimizarea forumului dvs. pentru SEO, număr nelimitat de subiecte, membri și mesaje, etc.

 •  Pachet avansat: pe lângă funcțiile oferite de pachetul gratuit, pachetul avansat oferă, printre altele alte lucruri, mai mult spațiu de stocare, o limită superioară a buletinelor informative, posibilitatea de a activa un certificat SSL sau de a obține un nume de domeniu etc.

 •  Pachetul Premium: este cel mai complet pachet, oferind cele mai multe funcționalități, cum ar fi monetizarea forum, suprimarea drepturilor de autor, o căutare îmbunătățită care se extinde la conținutul mesajelor, personalizarea buletinului informativ "Conținut popular", etc


Caracteristicile pachetelor Forumgratuit

În funcție de pachetul pe care îl alegeți, avansat sau Premium, veți avea acces la unele funcții suplimentare. Detalii cu privire la caracteristicile incluse în fiecare pachet sunt prezentate în tabelul general din panoul de administrare al pachetului [...]Creşte spaţiul de stocareVezi tutorialPachet Avansat Pachet Premium
Dezactivare publicitateVezi tutorialPachet Avansat Pachet Premium
Capacitatea de a crea un nume de domeniu externVezi tutorialPachet Avansat Pachet Premium
Posibilitatea de a cumpăra un nume de domeniuVezi tutorialPachet Avansat Pachet Premium
Capacitatea de a activa certificat SSLVezi tutorialPachet Avansat Pachet Premium
Capacitatea de a trimite mai multe buletineVezi tutorialPachet Avansat Pachet Premium
Capacitatea de a permite căutare extinsăVezi tutorialPachet Premium
Capacitatea de a monitoriza cu uşurinţă forum-ulVezi tutorialPachet Premium
Îndepărtarea de drepturi de autor forumgratuitVezi tutorialPachet Premium
Personalizarea conţinut popular NewsletterVezi tutorialPachet Premium

Cum să vă abonați la un pachet Forumotion?
Abonamentul la un pachet se poate face cu două metode de plată : o plată anuală sau o plată lunară. Numai fondatorul poate să aboneze un pachet.

Plata anuală
În acest caz, vă plătiți pachetul într-o singură plată, pentru o perioadă de valabilitate de un an [/b].

Accesați panoul de administrare  Misc  Forumotion Packages. În partea de jos a coloanei pachetului care vă interesează (Advanced sau Premium), faceți clic pe "Pe an" în rândul metodei de plată, înainte de a da clic pe butonul "Comandați pachetul":

Vezi example:

Rețineți că plata anuală a unui pachet include 2 luni oferite . Se poate face prin creditele  , moneda virtuală specifică forumurilor Forumotion. Abonarea la un pachet anual necesită un sold de credit suficient pe forum. Puteți să vă cumpărați credite prin intermediul Allopass, Paypal, Hipay sau Skrill..

Activarea unui pachet abonat printr-o plată anuală este imediată și nu necesită așteptare.

Plata lunară
Fără data de expirare și fără angajament , vă permite să accesați pachetele Forumotion plătindu-vă rate lunare foarte accesibile și să distribuiți plata pachetului dvs. Accesați panoul de administrare  Misc  Forumotion Packages. În partea de jos a coloanei pachetului care vă interesează (avansată sau premium), faceți clic pe " pe lună " pe linia metodei de plată, înainte de a da clic pe Comandați pachetul dvs. ":

Vezi example:

Atenție, abonamentul lunar la un pachet este posibil numai prin Paypal (contul PayPal trebuie să fie legat de un card sau de un cont bancar valabil).

Activarea unui pachet abonat printr-o plată lunară nu este imediată și necesită un timp de așteptare care uneori poate dura până la câteva minute . Acest timp de așteptare este independent de intenția Forumotion, dar este necesar să primiți confirmarea plății lunare de la Paypal. În acest caz, un mesaj reamintește administratorului că o solicitare de autorizare de plată este în așteptare cu Paypal:

Vezi example:

Atâta timp cât acest mesaj de avertizare este afișat, înseamnă că solicitarea de confirmare a plății anterioare nu a fost încă primită de către Forumotion. Prin urmare, nu trebuie să trimiteți o nouă plată.

Opriți sau modificați o plată
Trecerea de la o plată lunară la o plată anuală sau viceversa

Trecerea de la plata lunară la cea anuală: acest lucru este posibil numai cu o actualizare a pachetului dvs. . Într-adevăr, un pachet avansat activat printr-o plată lunară poate fi transformat într-un pachet Premium plătit anual. În acest caz, se va face o rambursare proporțională cu prețul pachetului lunar avansat deja plătit și neconsumat.

Vezi example:

Trecerea de la plata anuală la cea lunară: aceasta este posibilă doar ca parte a unei actualizări . Într-adevăr, un pachet avansat activat printr-o plată anuală poate fi transformat într-un pachet Premium lunar plătit lunar. În acest caz, o rambursare proporțională cu prețul pachetului anual avansat deja plătit și neconsumat se va face la forum.

Vezi example:

Oricum, dacă ați cumpărat deja pachetul Premium și doriți să-i schimbați tipul de plată, va trebui să așteptați ca pachetul să expire [/b] pentru a vă abona din nou cu metoda de plată dorită.

Opriți o plată

Plata anuală
Plata anuală se face într-o singură dată și permite activarea pachetului ales timp de un an. Prin urmare, nu este un abonament, ci o singură achiziție valabilă de la data la zi. Nu există nicio plată pentru a opri în baza acestui plan plătită anual. Pe măsură ce pachetul expiră, administratorul fondator este liber să îl reînnoiască manual pentru încă un an, dacă dorește. Dacă nu, pachetul expiră și forumul cade înapoi într-un pachet gratuit.

Rețineți că opțiunile plătite suplimentare achiziționate ca parte a unui pachet (nume de domeniu sau spațiu de stocare suplimentar) nu sunt pierdute și rămân active până la datele lor de expirare.

Plata lunară
Metoda de plată lunară este un abonament fără expirare și fără angajament prin Paypal. Odată ce abonamentul este în vigoare, în fiecare lună, o plată lunară corespunzătoare prețului convenit pentru pachetul dvs. va fi debitat din contul dvs. Paypal. Acest lucru vă va credita în mod automat forumul cu numărul de credite necesare pentru a vă reînnoi pachetul actual pentru luna următoare și așa mai departe.

Cu toate acestea, dacă administratorul dorește să suspende această plată, el poate foarte ușor să facă acest lucru din partea grupului său de administrație  Misc  Rezumat & Management  Rezumat
Trebuie doar să faceți clic pe butonul " Opriți plata lunară ".

A se vedea exemplul:

O confirmare este necesară pentru validarea operațiunii:

Vezi example:

Anularea retragerii lunare a pachetului actual este luată în considerare. Deoarece luna curentă a fost deja plătită, încheierea plății lunare și dezactivarea pachetului vor fi valabile numai la sfârșitul perioadei de valabilitate actuale.

Exemplu:
Am comandat un pachet avansat în plata lunară pe 01 ianuarie, așa că pachetul meu este activ până pe 31 ianuarie și va fi reînnoit automat prin Paypal la această dată. Solicit o anulare a pachetului meu lunar pe 20 ianuarie. După cum am plătit deja în avans în ianuarie, anularea va fi înregistrată la 20 ianuarie, dar va intra în vigoare numai la 31 ianuarie după expirarea valabilității pachetului meu actual. În data de 01 februarie, forumul meu va fi în pachet gratuit și nu se vor mai debita contul meu Paypal.

Observaţii


 • În cazul în care au obținut deja unele caracteristici înainte de lansarea de pachete (îndepărtarea de anunţuri, SSL certificat de activare,...), forum vor sa le ia în considerare atunci când se calculează preţul pachetului care include aceste caracteristici . Într-adevăr, o rambursare echivalentă cu suma plătită, mai putin timpul deja scurs, vor fi deduse din preţul de achiziţie al pachetului.
  A se vedea exemplul:

 • Dacă v-aţi abonat deja la un pachet avansat, Forumul va avea acest lucru în considerare atunci când se calculează prețul de pachetul Premium , dacă vă decideţi să faceţi upgrade. Într-adevăr, dacă alegeţi unei plăți anuale, se va deduce din pretul de pachetul Premium echivalentul din timp plătit pentru pachetul avansat, dar nu a expirat. Dacă alegeţi o plată lunară, această restituire va fi creditat direct la suma creditelor disponibile pe forum.
  A se vedea exemplul:

 • Cu pachete, toate caracteristicile activate au aceeasi data de expirare , cu excepţia pentru nume de domeniu şi spaţiu de stocare suplimentar: în cazul în care pachetul a fost cumparat pe 20 aprilie 2018 de o singură plată anuale, acesta va expira pe 20 aprilie 2019. Toate opţiunile va expira cu ea la acea dată, chiar dacă acestea au fost activate mai târziu.
  A se vedea exemplul:
  Dacă un forum subscrie la pachetul Premium pe 20 aprilie 2018, dar activa căutare extinsă până la 18 iulie 2018, căutare extinsă va încă mai lucrează la 20 aprilie 2019, după cum se va alte opţiuni.

  Acest lucru este valabil pentru toate opţiunile, cu excepţia pentru nume de domeniu şi spaţiu de stocare suplimentar pentru pachetul Premium:

  Achiziţionarea unui nume de domeniu nu este inclus gratuit de taxă în pachetul avansat sau Premium. Aceste pachete Da dreptul de a cumpăra un nume de domeniu personalizat prin Forumactif. Fiecare fondator cu un pachet valabil este apoi gratuit la comanda unui nume de domeniu personalizat pentru forum sale pentru o suplimentare de 1200 de credite.

  Achiziţionarea de un spaţiu de stocare suplimentar (în plus faţă de 2 GB inclus in pachetul Premium) nu este inclus gratuit de taxă în acest pachet [/b] . Într-adevăr, în cazul în care 2 GB de spaţiu de stocare inclus în pachetul Premium, Nu este suficient, fondator al Forumului poate creşte aceste spaţiu de cumpărare de spaţiu suplimentar pe disc pentru a stoca fişiere ataşate şi imaginile din Galeria foto a lui forum pentru atâta timp cât doreşte. Aceste GB suplimentare vor avea o valabilitate perioada independent de pachetul Premium actual.


avatar
SSYT
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1423
Varsta : 24
Localizare : France, Aisne
Data înscrierii : 10/08/2015
Multumiri : 199
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum