Bold campuri profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Bold campuri profil
Salut ! Imi puteti oferii un cod pentru bold la campurile din profil. Am incercat mai multe coduri dar nimic . Gen forumul de suport, si daca-mi puteti oferii si culoarea respectiva. Multumesc !
Ultima editare efectuata de catre Rekool in Mier Apr 04, 2018 12:27 pm, editata de 1 ori
Re: Bold campuri profil
Bună seara , adăugaţi următorul cod în foaia de stil CSS:
- Cod:
.post_replace_profile .label {
font-weight: 600;
color: #388ed8;
}
Poftim, încearcă acest cod:
- Cod:
.postprofile .label span, .postprofile .label {
color: #39C!important;
font-weight: 700;
}
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Salutări , codul dat de mine este pentru bold iar pentru culoare :Rekool a scris:L-am incercat si eu, nu merge...
Panou de Administrare -> Utilizatori şi Grupuri -> Profiluri (de aici editezi fiecare secţiune în parte cu culoarea dorită)
Cod culoare : #666666
Numai bine !
Rekool a scris:Multumesc, rezolvat !
Cu plăcere , o zi frumoasă în continuare .
Subiecte similare
» Despartitor campuri inregistrare!
» Afisare campuri numai in profil
» Bold in profil
» Informatii profil scrie cu bold
» HEEEEELP!!! Mesaje fara tag bold apar bold-uite
» Afisare campuri numai in profil
» Bold in profil
» Informatii profil scrie cu bold
» HEEEEELP!!! Mesaje fara tag bold apar bold-uite
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum