Din: Nume site
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Din: Nume site
Nu mai am acces la propriul meu forum ! Ce este de facut ?
SMUCKEY a scris:Nu mai am acces la propriul meu forum ! Ce este de facut ?
Mai aveţi parola şi emailul cu care aţi creeat forumul ? Dacă da puteţi face o copie de rezervă din unelte şi se actualizează automat parola la contul dv.
Mai exact ce?SMUCKEY a scris:Nu mai am acces la propriul meu forum ! Ce este de facut ?
Conexiune,Logare,Panou de Administrare etc
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Nu mai am acces la nimic din cele mentionate mai sus , cred ca s-a schimbat adresa forumului . Deci nu mai pot accesa forumul deloc Forumul l-am avut salvat si cand am incercat sa-l accesez s-a schimbat tot , inclusiv afisarea , adresa samd .
SMUCKEY a scris:Nu mai am acces la nimic din cele mentionate mai sus , cred ca s-a schimbat adresa forumului . Deci nu mai pot accesa forumul deloc Forumul l-am avut salvat si cand am incercat sa-l accesez s-a schimbat tot , inclusiv afisarea , adresa samd .
Salutare , puteţi contacta asministratorul pentru a obţine accesele , uitaţi un [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] care cred că o să ajute .
Din: Nume site
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Pentru astfel de probleme va rog sa contactati un administrator prin mesageria privata.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Va rog sa nu mai ajutati membri in afara sectiuni de suport.
Multumesc de intelegere.
Subiecte trimise in cos.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -> Va rog sa nu mai ajutati membri in afara sectiuni de suport.
Multumesc de intelegere.
Subiecte trimise in cos.
Subiecte similare
» Nume site
» Cum pot scrie in josul paginii Site powered by nume...?
» din: Board IT - New site about IT
» Site Gratuit
» Board IT - New site about IT
» Cum pot scrie in josul paginii Site powered by nume...?
» din: Board IT - New site about IT
» Site Gratuit
» Board IT - New site about IT
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum