Se poate modifica foteru-l cu linkurile forumului
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Se poate modifica foteru-l cu linkurile forumului
Salut , intrebarea este in felul urmator vrea sa stiu daca am dreptul de a modifica aceste linkuri , mai exact vrea sa pastrez doar 2 linkuri cel cu
Creati un forum
phpBB
iar pe cele cu
Forum gratuit de suport
Semnaleaza un abuz
sa le elimin
Nu vrea sa se inteleaga ca am nevoie de vreun cod sau de vreun ajutor pentru a face aceste modificari . Intrebarea esti simpla daca aceasta platforma imi da dreptul de a imi personaliza foterul dupa bunul plac ?
Exemplu
Creati un forum
phpBB
iar pe cele cu
Forum gratuit de suport
Semnaleaza un abuz
sa le elimin
Nu vrea sa se inteleaga ca am nevoie de vreun cod sau de vreun ajutor pentru a face aceste modificari . Intrebarea esti simpla daca aceasta platforma imi da dreptul de a imi personaliza foterul dupa bunul plac ?
Exemplu
Ultima editare efectuata de catre Isaac in Vin Feb 16, 2018 9:12 pm, editata de 1 ori (Motiv : Bold/Culori)
Re: Se poate modifica foteru-l cu linkurile forumului
salut , eu lam realizat fara cumpararea la nici un credit
Fg.Emanuel a scris:salut , eu lam realizat fara cumpararea la nici un credit
Nu ai voie să faci asta , dacă forumul tău primeşte un report o să îl ai şters (îţi spun ca şi eu am avut o avertizare legată de acele link-uri) .
Sper că ai înţeles , numai bine
Pai din moment ce pastrez cele 2 linkuri oficiale nu vad care ar fii problema .... Inca mai astept un raspus mai clar....
Fg.Emanuel a scris:Pai din moment ce pastrez cele 2 linkuri oficiale nu vad care ar fii problema .... Inca mai astept un raspus mai clar....
Ce nu înceţegi ? Acele link-uri se elimină doar prin cumpararea de credite pentru a dezactiva copiryght . Dacă ştergi din link-uri fară a plătii o sa ai forumul şters.
Ce politica proasta
Macar linkul semnaleaza un abuz si contact pot sa il elimin ? alea chiar ca sunt inutile
, iar daca le pastrez pe toate macar pot sa le personalizez dupa bunul plac , adica alt font la scris poate niste mici modificari la font-culoare etc..
Macar linkul semnaleaza un abuz si contact pot sa il elimin ? alea chiar ca sunt inutile
, iar daca le pastrez pe toate macar pot sa le personalizez dupa bunul plac , adica alt font la scris poate niste mici modificari la font-culoare etc..
Dar acuma este ok
Ultima editare efectuata de catre Fg.Emanuel in Dum Feb 18, 2018 4:45 pm, editata de 2 ori
Ai dreptul sa le modifici design-ul atata timp cat oricine intra pe forum le poate vedea. Ce ai facut in poza pare ok(si arata destul de bine). E aiurea ca nu poti sa stergi nici macar Semnaleaza un abuz(=spam), dar asta e.
Ok deci daca totul este ok , se poate inchide acest topic
Link-urile din footer se pot elimina doar cu ajutorul creditelor, conform [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Citez:
Vă solicităm să nu eliminaţi linkurile de copyright din toolbar si din subsolul forumurilor dumneavoastră, printr-un alt mijloc decat cel permis, si anume cu ajutorul gestiunii creditelor.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum