Problema legata de bara de cautare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema legata de bara de cautare
cum pot rezolva și eu bara asta de căutare? nu vreau să o scot, vreau să o repar...
Re: Problema legata de bara de cautare
Salutare, mai ai nevoie de ajutorul nostru? Deoarece tocmai am verificat forumul tau si nu observ vreo problema legata de bara de cautare.
Cesar a scris:Salutare, mai ai nevoie de ajutorul nostru? Deoarece tocmai am verificat forumul tau si nu observ vreo problema legata de bara de cautare.
Da, mai vreau ajutor...
Dupa cum am spus, nu observ nici o bara de cautare, doar butonul de cautare din meniu. Unde intampinati problema respectiva?
pe pagina principală...Cesar a scris:Dupa cum am spus, nu observ nici o bara de cautare, doar butonul de cautare din meniu. Unde intampinati problema respectiva?
Buna seara,
Am intrat pe forumul dvs. si am observat ca ati schimbat tema din imagine, problema mai persista si pe aceasta tema?
Ne puteti oferi mai multe detalii despre problema? Sa stim cum va putem ajuta?
Am intrat pe forumul dvs. si am observat ca ati schimbat tema din imagine, problema mai persista si pe aceasta tema?
Apollo a scris:Buna seara,
Nu am schimbat nimic, legat de problemă, te poți loga pe site, cu cont-ul de ”demo”, și când dai click pe ”Căutare”, nu arată cum trebuie...
Edit: am decis să renunț, deoarece nu există nici-o soluție pentru problema mea...
Nu inteleg deloc care este problema, asta pentru ca nu sunteti destul de explicit. Pentru afisarea casutei de cautare sub butonul Cautare din meniu, adaugati clasei .overview din foaia de stil CSS:
- Cod:
margin-top: -18px !important;
margin-left: 454px !important;
Subiecte similare
» Problema legata de Bara Warn
» Problema bara de cautare forum .
» Script - bara de navigare + bara cautare
» Am o problema legata de background.
» problemă tabele de moderare
» Problema bara de cautare forum .
» Script - bara de navigare + bara cautare
» Am o problema legata de background.