Muzică pe un anumit topic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Muzică pe un anumit topic
Salut, aș vrea să știu dacă se poate pune o muzică pe un anumit subiect, de exemplu pe o prezentare a unui joc să se audă automat o melodie din joc (OST) până iese de pe pagină. Mulțumesc anticipat.
Re: Muzică pe un anumit topic
E destul de simplu. Adauga acest JS pe topicuri:
var id=54=>inlocuieste 54 cu id-ul topicului unde vrei sa ai melodia.
var sound="urlmelodie"=>Inlocuieste urlmelodie cu link-ul fisierului.
- Cod:
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){
var id=54;
var sound="urlmelodie";
if(Number(location.pathname.split("-")[0].match(/\d+/)[0]!=id) return;
var elem=document.createElement("sound");
var source=document.createElement("source");
elem.setAttribute("autoplay", "");
source.src=sound;
elem.appendChild(source);
document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(elem);
})
var id=54=>inlocuieste 54 cu id-ul topicului unde vrei sa ai melodia.
var sound="urlmelodie"=>Inlocuieste urlmelodie cu link-ul fisierului.
Unde ar trebui să adaug codul mai exact? Am înlocuit var sound în coduri javascript cu link-ul de pe youtube al melodiei dar nu merge.
Codul se adauga in Module->Gestiunea codurilor JS.
Legat de var sound, trebuie sa adaugi link-ul unui fisier audio, nu link-ul unei pagini de youtube. Foloseste acest site pentru a converti un video de pe youtube in fisier audio:http://www.flvto.biz/ro/
Apoi descarci fisierul audio, il incarci pe un host si pui link-ul in codul pe care ti l-am dat.
Legat de var sound, trebuie sa adaugi link-ul unui fisier audio, nu link-ul unei pagini de youtube. Foloseste acest site pentru a converti un video de pe youtube in fisier audio:http://www.flvto.biz/ro/
Apoi descarci fisierul audio, il incarci pe un host si pui link-ul in codul pe care ti l-am dat.
Mulțumesc.
Subiecte similare
» Cum fac ca utilizatorii sa nu vada un anumit topic?
» Se poate asculta un anumit sunet de pe forum,doar cu un click pe un anumit link?
» Am voie, ca la un forum de muzica, si sa fie hip-hop, si sa pun muzica cu injuraturi ?
» Nu mai gasesc un anumit subiect
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Se poate asculta un anumit sunet de pe forum,doar cu un click pe un anumit link?
» Am voie, ca la un forum de muzica, si sa fie hip-hop, si sa pun muzica cu injuraturi ?
» Nu mai gasesc un anumit subiect
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum