Cum fac sa fie culoarea grupului trecut la moderator... la fel cum este si la legenda? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac sa fie culoarea grupului trecut la moderator... la fel cum este si la legenda? [R]
Deci...vreau sa stiu daca se poate sau nu...ca acolo sub fiecare forum..unde scrie Moderator: acel grup care este scris acolo sa aiba culoarea cu care este trecut la Legenda...si daca se poate ..sa-mi spuneti cum va rog.
Priviti Poza:
Priviti Poza:
Re: Cum fac sa fie culoarea grupului trecut la moderator... la fel cum este si la legenda? [R]
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Administrare grupuri=>Dati modifica pe grupul dorit=>Culoarea acestui grup.
Vizitato- Vizitator
Re: Cum fac sa fie culoarea grupului trecut la moderator... la fel cum este si la legenda? [R]
El nu vrea sa isi schimba culoarea la grup ci culoarea acolo.
Lizzard ,daca fac asa cum imi spui tu...se schimba culoarea grupului doar la Legenda...iar eu vreau sa fie aceeasi culoarea ca la legenda ...si acolo sub fiecare Forum in parte unde scrie Moderator: Moderatori Globali
Ai vazut undeva , numele userilor grupurilor colorate , in subforumuri ?
Pe forumgratuit ?
Nu cred ca este posibil, din ce stiu.
Daca ma insel, imi cer scuze.
Pe forumgratuit ?
Nu cred ca este posibil, din ce stiu.
Daca ma insel, imi cer scuze.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Sam Feb 07, 2009 9:05 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
!UL!@N a scris:Deci...vreau sa stiu daca se poate sau nu...
Deci..eu am spus ca vreau sa stiu daca se poate sau nu....iar din raspunsul tau inteleg ca NU se poate...deci...un moderator poate inchide threadul
!UL!@N: Intra-adevar asa ceva nu se poate in acest moment.
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca ca rezolvat
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca ca rezolvat
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum