Widget staff only
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Widget staff only
Salut Rekool,
Îmi poți da codul JavaScript și forumul dvs. pe care nu funcționează codul respectiv.
Îmi poți da codul JavaScript și forumul dvs. pe care nu funcționează codul respectiv.
hmm, am mai găsit un site cu același widget, încearcă din nou pașii din tutorial, numai că cu codu de acolo îl înlocuiești cu ăsta:
- Cod:
<script type="text/javascript">
myStaff = ['Ange Tuteur', 'Ange'];
staff_cache_time = 4*60*1000; // mm*ss*ms;
</script>
<div id="theStaff"></div>
<div id="theContent" style="display:none"></div>
<noscript><div style="color:red;font-size:9px">Functionality of this widget is not possible, as JavaScript is disabled or unsupported.</div></noscript>
if (localStorage.staffOn && localStorage.staffEx > +new Date - staff_cache_time) jQuery('#theStaff').html(localStorage.staffOn);
else loadStaff();
function loadStaff() {
jQuery('#theContent').load('/viewonline #main-content a, a.gen', function() {
for (i=0; i<myStaff.length; i++) jQuery('#theContent a').filter(function() { return jQuery(this).text() === myStaff[i] }).appendTo('#theStaff').wrap('<div class="myStaff">');
if (!jQuery('#theStaff .myStaff').length) jQuery('#theStaff').html('No staff online');
if (window.localStorage) {
localStorage.staffOn = jQuery('#theStaff').html();
localStorage.staffEx = +new Date;
}
})
}
</script>
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Rekool a scris:Nu functioneaza !
În partea de sus a widget-ului sunt câteva variabile pe care ar trebui să le modificați.
- Cod:
- Cod:
staff_cache_time = 4 * 60 * 1000;
- Cod:
.myStaff
Salvați modificările.
Bună seara [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],
Nu sunt sigur dacă va funcționa fiindcă nu am testat dar merită încercat.
Codul JavaScript amplasare toate paginile numele cu doriți dvs.
La myStaff adaugă numele staff-ului
Codul pe witget
Dacă nici asta nu va merge voi încerca o altă variantă. Dacă îți apare null înseamnă că mai trebuie adăugat ca să fie funcțional!
Nu sunt sigur dacă va funcționa fiindcă nu am testat dar merită încercat.
Codul JavaScript amplasare toate paginile numele cu doriți dvs.
- Cod:
$(function() {
staff_cache_time = 4*60*1000;
if (localStorage.staffOn && localStorage.staffEx > +new Date - staff_cache_time) jQuery('#theStaff').html(localStorage.staffOn);
else loadStaff();
function loadStaff() { jQuery('#theContent').load('/viewonline a, a.gen', function() {
for (i=0; i<myStaff.length; i++) jQuery('#theContent a').filter(function() {
return jQuery(this).text() === myStaff[i] }).appendTo('#theStaff').wrap('<div class="myStaff">');
if (!jQuery('#theStaff .myStaff').length) jQuery('#theStaff').html('No staff online');
if (window.localStorage) { localStorage.staffOn = jQuery('#theStaff').html(); localStorage.staffEx = +new Date;
};
});
};
});
La myStaff adaugă numele staff-ului
Codul pe witget
- Cod:
<noscript><div style="color:red;font-size:9px">Functionality of this widget is not possible, as JavaScript is disabled or unsupported.</div>
Dacă nici asta nu va merge voi încerca o altă variantă. Dacă îți apare null înseamnă că mai trebuie adăugat ca să fie funcțional!
mihai a scris:hmm, am mai găsit un site cu același widget, încearcă din nou pașii din tutorial, numai că cu codu de acolo îl înlocuiești cu ăsta:
- Cod:
staff_cache_time = 4*60*1000; // mm*ss*ms;
</script>
<noscript><div style="color:red;font-size:9px">Functionality of this widget is not possible, as JavaScript is disabled or unsupported.</div></noscript>
else loadStaff();
function loadStaff() {
jQuery('#theContent').load('/viewonline #main-content a, a.gen', function() {
for (i=0; i<myStaff.length; i++) jQuery('#theContent a').filter(function() { return jQuery(this).text() === myStaff[i] }).appendTo('#theStaff').wrap('<div class="myStaff">');
if (window.localStorage) {
localStorage.staffOn = jQuery('#theStaff').html();
localStorage.staffEx = +new Date;
}
})
}
</script>
Eu folosesc acest cod si functioneaza ok pe modern bb
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti