background categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
background categorie
da stiu, ca problema mea a fost rezolvata... dar @Ionut a dat un cod de css, si unu de js, dar nu era bun deloc... iar petronel l-a actualizat, da mi-a spart platforma, si acum numai am acel cod
Ultima editare efectuata de catre mihai in Joi Aug 10, 2017 7:25 pm, editata de 1 ori
Re: background categorie
Salut @mihai,
adauga acest cod in sectiunea codurilor javascript
pentru ca culoare sa se modifice adaugati in foaia de stil urmatorul cod dar atentie acest cod trebuie modificat!
La fiecare categorie vei avea cate un numar incepand de la 0 cu prima categorie pana la ultima color_0
color_1
color_2
si tot asa in codurile css trebuie sa modifici doar numarul si bineinteles culoarea fff cu cea dorita
adauga acest cod in sectiunea codurilor javascript
- Cod:
$(function() {
var id = 0;
$('.cat_heading').each(function() {
$(this).attr('id','color_' + id);
id ++
});
});
pentru ca culoare sa se modifice adaugati in foaia de stil urmatorul cod dar atentie acest cod trebuie modificat!
- Cod:
.cat_heading#color_0 {
background : #fff !important;
}
.cat_heading#color_1 {
}
.cat_heading#color_2 {
}
.cat_heading#color_3 {
}
La fiecare categorie vei avea cate un numar incepand de la 0 cu prima categorie pana la ultima color_0
color_1
color_2
si tot asa in codurile css trebuie sa modifici doar numarul si bineinteles culoarea fff cu cea dorita
eu am deja un cod, si nu stiu de ce nu merge...
- Cod:
.main-head#color_0 {
background : #00000 !important;
}
.main-head#color_1 {
background : #e6ad1d !important;
}
.main-head#color_2 {
background : #E54732 !important;
}
.main-head#color_3 {
background : #206be5 !important;
}
.main-head#color_4 {
background : #488787 !important;
}
.catc6 {
background: #488787 !important;
border-color: #e6ad1d;
}
.catc5 {
background: #206be5 !important;
}
.catc2 {
background: #e6ad1d !important;
}
.catc3 {
background: #0e990c!important;
border-color: #00000;
}
.catc4 {
background: #E54732 !important;
border-color: #E54732;
}
.cat_id-c4 {
border-color: #E54732 !important;
}
.cat_id-c4 h2 {
background: #E54732 !important;
}
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Nu observi o diferenta la codul dat de mine si codul postat de dvs. ?
.cat_heading#color_3
.main-head#color_0
.cat_heading#color_3
.main-head#color_0
nu stiu ce se intampla, de fiecare data cand bag culoriile, mi se reseteaza forumu in alta tema..
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Din cauza ca schimbati temele foarte des (cel putin 10/luna) si back-upul este dat peste cap.
am învățat cum se face,mersi pentru explicație @Ionut
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» background categorie
» Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
» Cum pun subiectele din categorie sub categorie
» background categorie (phpBB)
» Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
» Cum pun subiectele din categorie sub categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum