FgSuport Romania
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
FgSuport Romania
Ultima editare efectuata de catre mihai in Dum Iul 23, 2017 5:38 pm, editata de 1 ori
Re: FgSuport Romania
15.07.2017
- am modificat culoriile forumului, în curând și background-ul lui
- în curând categorii noi (cele pe care le vedeți, sunt doar de test)
dacă aveți idei despre cum să înbunătățim forum-ul, vă aștept cu un cont, și cu sugestia/propunerea dorită.
- am modificat culoriile forumului, în curând și background-ul lui
- în curând categorii noi (cele pe care le vedeți, sunt doar de test)
dacă aveți idei despre cum să înbunătățim forum-ul, vă aștept cu un cont, și cu sugestia/propunerea dorită.
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
16.07.2017
- am adaugat icon la gradu founders si members, in lucru la urmatoarele grad-uri
- am adaugat script cu partenerii (in lucru si topicu cu partenerii)
- forum-ul acum are background-ul negru (inafara de categorii & statistici, e.t.c)
- am adaugat icon la gradu founders si members, in lucru la urmatoarele grad-uri
- am adaugat script cu partenerii (in lucru si topicu cu partenerii)
- forum-ul acum are background-ul negru (inafara de categorii & statistici, e.t.c)
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
însfârșit...
Actualizări 23.07.2017
- vom adăuga o nouă temă
- curând categorii noi
- curând secțiune de forumgratuit, templeat-uri, support, e.t.c..
- curând și footer-ul va avea copyright sub-footer.
...și multe altele pe viitor...
Actualizări 23.07.2017
- vom adăuga o nouă temă
- curând categorii noi
- curând secțiune de forumgratuit, templeat-uri, support, e.t.c..
- curând și footer-ul va avea copyright sub-footer.
...și multe altele pe viitor...
buna dimineata, Vizitator
Actualizari 24.07.2017
- noua adresa a forumului este: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- o noua tema ip.board (tema inca in lucru)
- categorii noi (curand si modelele
- iconitele font awesome langa nume au fost adaugate, inca in lucru
- templeat-ul overall_footer_end are si el acum un script, si este modificat.
Actualizari 24.07.2017
- noua adresa a forumului este: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- o noua tema ip.board (tema inca in lucru)
- categorii noi (curand si modelele
- iconitele font awesome langa nume au fost adaugate, inca in lucru
- templeat-ul overall_footer_end are si el acum un script, si este modificat.
Nu ofer suport prin PM!
Buna ziua, va rog că în viitor sa citiți cu atenție regulamentul acestei secțiuni înainte de a edita/modifica o promovarea.
=> Promovare trimisa in cos.
=> Promovare trimisa in cos.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum