Căutare Live
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Căutare Live
Căutare Live
bună seara, dragi utilizatori forumgratuit
cu această sugestie, m-am gândit eu, să adăugăm un cod de js, iar acel cod de js, să detecteze când noi căutăm ceva, js-ul să ne arate rezultatele.
Demonstrație:
P.S: codul este făcut de către „Ange Tuteur”, și m-am gândit că ar prinde bine și aici, și membriilor forumgratuit, le-ar fii mai ușor funcția de căutare.
aștept răspunsurile voastre
cu această sugestie, m-am gândit eu, să adăugăm un cod de js, iar acel cod de js, să detecteze când noi căutăm ceva, js-ul să ne arate rezultatele.
Demonstrație:
P.S: codul este făcut de către „Ange Tuteur”, și m-am gândit că ar prinde bine și aici, și membriilor forumgratuit, le-ar fii mai ușor funcția de căutare.
aștept răspunsurile voastre
Re: Căutare Live
Practic tu propui ca fg sa ia codul facut de Ange si sa il puna pe forumurile fg. Asta se numeste incalcarea drepturilor de autor daca nu ma insel.
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
ai citit macar topicu creeat de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]?
- Arata:
- Dacă doriți să modificați un tutorial deja existent:
1. Postati tutorialul modificat în [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] De asemenea, vă rugăm să nu uitați să adăugați un link către tutorialul pe care doriți să îl modificați.
2. Dacă modificarea va fi acceptată, un membru al personalului va efectua modificările necesare.
Subiecte similare
» Programe live pe forum
» Cod html pt radio live
» G-Zone Romania - Live the game with us !
» Din: G-Zone Romania - Live the game with us !
» transmitere live ce ascult in winamp pe forum
» Cod html pt radio live
» G-Zone Romania - Live the game with us !
» Din: G-Zone Romania - Live the game with us !
» transmitere live ce ascult in winamp pe forum
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum