As vrea sa imi stergeti formu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
As vrea sa imi stergeti formu
Salut . Eu sunt shadow si am un forum de la voi numit : http://www-best-skills.forumgratuit.ro
pe care as vrea sa il stergeti deoarece eu nu voi mai intra pe el
pe care as vrea sa il stergeti deoarece eu nu voi mai intra pe el
Re: As vrea sa imi stergeti formu
Panoul de Administrare - General - Forum - Suprimarea Forumului
Adăugați DELETE în căsuță și apăsați ȘTERGE
Adăugați DELETE în căsuță și apăsați ȘTERGE
Re: As vrea sa imi stergeti formu
Buna seara,
Exista doua metode pentru a sterge un forum, prima metoda a fost deja mentionata mai sus, a doua metoda consta in a trimite o solicitare catre unul dintre administratorii acestui forum. Avand in vedere ca acestea sunt singurele solutii, acest subiect va fi inchis si arhivat.
Exista doua metode pentru a sterge un forum, prima metoda a fost deja mentionata mai sus, a doua metoda consta in a trimite o solicitare catre unul dintre administratorii acestui forum. Avand in vedere ca acestea sunt singurele solutii, acest subiect va fi inchis si arhivat.
Subiecte similare
» Stergeti
» Cum stergeti o tema de pe Hitskin.com
» Sami apara pe Formu Subiecte si Mesaje ca in imagine data
» As Vrea Un Index !
» As vrea si eu un cherar !
» Cum stergeti o tema de pe Hitskin.com
» Sami apara pe Formu Subiecte si Mesaje ca in imagine data
» As Vrea Un Index !
» As vrea si eu un cherar !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum