Disparitie Text
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Disparitie Text
Salut !
De curand a inceput sa imi apara o problema pe forumul meu, pur si simplu textul dispare sau se muta, o sa postez si cate-va poze sa vedeti despre ce este vorba,
Textul dispare atunci cand incep editez un subiect sau intru in Panoul de administrare sa modific cate ceva pe acolo.
Foarte enervant este faptul ca problema persista pana cand inchid browser-ul , incerc sa intru inapoi iar totul este la locul lui, am incercat si cu alte browser-e si problema este aceeasi.
De curand a inceput sa imi apara o problema pe forumul meu, pur si simplu textul dispare sau se muta, o sa postez si cate-va poze sa vedeti despre ce este vorba,
Textul dispare atunci cand incep editez un subiect sau intru in Panoul de administrare sa modific cate ceva pe acolo.
Foarte enervant este faptul ca problema persista pana cand inchid browser-ul , incerc sa intru inapoi iar totul este la locul lui, am incercat si cu alte browser-e si problema este aceeasi.
Ultima editare efectuata de catre Prince Ioan in Sam Mar 11, 2017 11:02 pm, editata de 2 ori
Re: Disparitie Text
Despre ce "text" e vorba mai exact ? Un ss la problema poate ajuta
orice text : grupurile afisate in legenda, numele de categorie si subiect, descriere,panoul de administrare etc.
ss-urile sunt mai sus.
ss-urile sunt mai sus.
ĂncearcÄ asta
- Cod:
a { fond-size: 12px !important;}
Buna dimineata,
Problema dvs. poate fii cauzata de browser, va recomand programul CClean si incercati un alt browser sa vedeti daca problema persista.
Opera -
Google Chrome
Mozilla Firefox
Problema dvs. poate fii cauzata de browser, va recomand programul CClean si incercati un alt browser sa vedeti daca problema persista.
Opera -
Google Chrome
Mozilla Firefox
Subiecte similare
» Disparitie ICON`uri
» Disparitie raspunsuri la postari - inclusiv raspunsurile mele
» Cod Text
» Banner gen text
» REZOLVAT ! Modificare mesaj text pe bara / centrare text pe bara
» Disparitie raspunsuri la postari - inclusiv raspunsurile mele
» Cod Text
» Banner gen text
» REZOLVAT ! Modificare mesaj text pe bara / centrare text pe bara
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum