Cum fac sa imi setez acele cname ?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac sa imi setez acele cname ?
Salutare , am o problema am teme-forumgratuit.ro am un domeniu din alta parte dar nu stiu ce cname sa setez ?
Tutorialul nu m-a ajutat cu nimic ... acel tutorial e facut la o firma de host si domeniile externe nu sunt lafel ca acela din imagine ... deci nu imi mai dati tutorialul sau raspunsuri de genu '' nu putem oferii suport decat domeniile loate din fg ''
pana la urma noi suntem utilizatori fg deci trebuie sa ne oferiti suport .
Multumesc pentru timpul acordat .
Tutorialul nu m-a ajutat cu nimic ... acel tutorial e facut la o firma de host si domeniile externe nu sunt lafel ca acela din imagine ... deci nu imi mai dati tutorialul sau raspunsuri de genu '' nu putem oferii suport decat domeniile loate din fg ''
pana la urma noi suntem utilizatori fg deci trebuie sa ne oferiti suport .
Multumesc pentru timpul acordat .
Re: Cum fac sa imi setez acele cname ?
Buna ziua,
Odata ce ati cumparat un domeniu de la o firma externa, echipa de acolo ar trebui sa ofere suport pentru serviciile lor.
Bun, pentru a seta un CNAME pentru ForumGratuit trebuie sa urmati acest tutorial.
Pentru fortare redirect pune asta in descrierea forumului
Odata ce ati cumparat un domeniu de la o firma externa, echipa de acolo ar trebui sa ofere suport pentru serviciile lor.
Bun, pentru a seta un CNAME pentru ForumGratuit trebuie sa urmati acest tutorial.
Pentru fortare redirect pune asta in descrierea forumului
- Cod:
<script type=text/javascript>'forum.forumotion.net' == location.host && location.replace(location.href.replace(/forum\.forumotion\.net/,'www.yourdomain.ro'));</script>
Ultima editare efectuata de catre SSYT in Dum Feb 12, 2017 6:21 pm, editata de 2 ori
Nu m-a ajutat cu nimic tutorialul ... iar firma nu este romana .. ce sa fac ? vreau sa stiu doar faza cu cname cum setez si ce tr sa setez ...
A explicat destul de bine cum se face setarile pentru CNAME
Subiecte similare
» problema la setarea cname-ului
» [CNAME]Redirecţionare domeniu extern către forumul dvs. Forumgratuit
» Cum pun acele imagini ?
» De ce am primit acele 2 avertismente?
» Cum fac sa dispara acele subforumuri sau ce sunt
» [CNAME]Redirecţionare domeniu extern către forumul dvs. Forumgratuit
» Cum pun acele imagini ?
» De ce am primit acele 2 avertismente?
» Cum fac sa dispara acele subforumuri sau ce sunt