Intrebare Domeniu !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Intrebare Domeniu !
Detin forumul http://4en3rgy.forumz.ro/
Mi-am luat domeniu .com !
Intrebarea este dc sunt active ambele adrese (www.4enrgY.forumz.ro si www.4en3rgY.com) ?
Nu ar trebui sa fie activa numai o adresa ?
Mi-am luat domeniu .com !
Intrebarea este dc sunt active ambele adrese (www.4enrgY.forumz.ro si www.4en3rgY.com) ?
Nu ar trebui sa fie activa numai o adresa ?
Ultima editare efectuata de catre *4en3rgY* in Lun Oct 31, 2016 11:47 pm, editata de 1 ori
Re: Intrebare Domeniu !
Buna seara,
Având in vedere ca adresa principala este cea cu subdomeniu, ea este activa întotdeauna. Sunt cazuri in care domeniul nu funcționează, sau unii se conectează si navighează folosind adresa cu subdomeniu, dar asta nu va afectează cu nimic. Sper ca ati inteles despre ce este vorba.
Având in vedere ca adresa principala este cea cu subdomeniu, ea este activa întotdeauna. Sunt cazuri in care domeniul nu funcționează, sau unii se conectează si navighează folosind adresa cu subdomeniu, dar asta nu va afectează cu nimic. Sper ca ati inteles despre ce este vorba.
Vizitator- Vizitator
In mod normal daca cineva se conecteaza pe www.4en3rgy.forumz.ro automat trebuie sa-l redirectioneze pe ww.4en3rgy.com da ?
Cinc explira domeniu si cineva se conecteaza pe www.4en3rgY.com atunci il redirectioneaza inapoi la subdomeniu ?
Cinc explira domeniu si cineva se conecteaza pe www.4en3rgY.com atunci il redirectioneaza inapoi la subdomeniu ?
Indiferent daca se conectează pe subdomeniu sau domeniu, el tot va ajunge pe adresa setata de dvs, adică domeniu. Daca nu greșesc, este o asemenea optiune in panou.
Vizitator- Vizitator
CInd expira domeniu automat se intoarce la subdomeniu da ?
Da, dupa câteva zile de la expirarea sa.
Vizitator- Vizitator
Mersi !
Daca ai putea ajutama si cu Statisticile !
Daca ai putea ajutama si cu Statisticile !
Subiecte similare
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» Intrebare
» Link-urile au fost rescrise pentru forumurile dumneavoastra!
» Intrebare
» Intrebare
» Intrebare
» Link-urile au fost rescrise pentru forumurile dumneavoastra!
» Intrebare
» Intrebare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum