Cum covertesc o imagine png,ipg in ico.
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum covertesc o imagine png,ipg in ico.
Cum naiba fac sa fac si eu o imaginea deasta.
Am intrat pe niste site-uri si am facut o imagine .ICO din alta PNG am descarcato dar eu vreau un site unde sa unloadez o imagine .ico ca sa schimb mini iconu ala de sus de tot de apare.
Daca nu ati inteles,uitati un ex.
Cand intri pe YouTube apare sus de tot un icon rosu cu o sageata de play si apoi scrie numele site-uluii YouTube.
Am intrat pe niste site-uri si am facut o imagine .ICO din alta PNG am descarcato dar eu vreau un site unde sa unloadez o imagine .ico ca sa schimb mini iconu ala de sus de tot de apare.
Daca nu ati inteles,uitati un ex.
Cand intri pe YouTube apare sus de tot un icon rosu cu o sageata de play si apoi scrie numele site-uluii YouTube.
Re: Cum covertesc o imagine png,ipg in ico.
Nu imi trebuie imaginea sa o descarc si link-ul url sa pun imaginea la forum... asa am reusit si eu sa convertesc o imagine in .ico si sa o descarc dar nu stiu unde sa o uploadez ca sa ii iau linkul URL.
Ai încercat să pui direct imaginea din format *.png sau *.jpg să vezi dacă merge?
Eu unul așa am pe forum, am pus direct link-ul de la imaginea în format *.jpg și a mers, nu am favicon în format *.ico.
Eu unul așa am pe forum, am pus direct link-ul de la imaginea în format *.jpg și a mers, nu am favicon în format *.ico.
Salut ! Mai exact, ce doriti sa obtineti ? URL-ul imaginii ?
Da,vreau un site unde sa uploadez o imagine .ico eu folosesc postimage.org dar nu ma lasa cu fisiere .ico.
Ai citit măcar ce am zis eu? Imaginea pe care o ai, uploadeaz-o pe un site în format *.png sau *.jpg și pune-o la favicon-ul forumului.
Subiecte similare
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Cum pun o imagine in colt unde scrie ultimele mesaje?? (IMAGINE)
» Cum pun o imagine fixa, cum pun o imagine pentru cei banati?
» Imagine forum(categorie) si imagine la descriere
» Imagine
» Cum pun o imagine in colt unde scrie ultimele mesaje?? (IMAGINE)
» Cum pun o imagine fixa, cum pun o imagine pentru cei banati?
» Imagine forum(categorie) si imagine la descriere
» Imagine
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum