Propunerea sectiunii pentru reclamatii
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Propunerea sectiunii pentru reclamatii
Salut forumgratuit, am o propunere pntru acest forum, aceasta propunere consta intr-o sectiune pentru reclamatii staff va intrebati de ce ? va spun eu de ce !
Unii Asistenti isi cam fac treaba prost de asta nu-i asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ? Ce stiu ei e sa stearga topicurile si la le inchida degeaba nici macar nu ajuta utilizatorii ei doar asta stiu deasta spun sa fie o sectiune cu reclamatii dovezi prin ss si toate alea!
Multumesc anticipat !
Unii Asistenti isi cam fac treaba prost de asta nu-i asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ? Ce stiu ei e sa stearga topicurile si la le inchida degeaba nici macar nu ajuta utilizatorii ei doar asta stiu deasta spun sa fie o sectiune cu reclamatii dovezi prin ss si toate alea!
Multumesc anticipat !
Re: Propunerea sectiunii pentru reclamatii
Buna seara,
Pentru astfel de probleme va rog sa contactati un Administrator, Moderator pentru a rezolva problema.
On:
Contra, aceasta sectiune ar fii plina de posturi inutile, nu ar ajuta cu nimic activitatea acestui forum !
Pentru astfel de probleme va rog sa contactati un Administrator, Moderator pentru a rezolva problema.
On:
Contra, aceasta sectiune ar fii plina de posturi inutile, nu ar ajuta cu nimic activitatea acestui forum !
Pro ar trebui asa ceva ca unii membri din staff stiu numai copii paste la unele mesaje .
Buna seara,
O sectiune dedicata plangerilor impotriva staff-ului nu ar aduce nici un beneficiu real forumului. Daca doriti sa faceti o reclamatie trebuie sa contactati prin mesaj privat un administrator.
O sectiune dedicata plangerilor impotriva staff-ului nu ar aduce nici un beneficiu real forumului. Daca doriti sa faceti o reclamatie trebuie sa contactati prin mesaj privat un administrator.
Subiecte similare
» din: Re: Propuneri - Revizuire forumuri (AICI scrieti propunerea)
» din: Propuneri - Revizuiri forumu (AICI scrieti propunerea)
» Propuneri - Coduri pentru forum (AICI scrieti propunerea)
» din: Propuneri - Coduri pentru forum (AICI scrieti propunerea)
» Regulamentul sectiunii de revizuire
» din: Propuneri - Revizuiri forumu (AICI scrieti propunerea)
» Propuneri - Coduri pentru forum (AICI scrieti propunerea)
» din: Propuneri - Coduri pentru forum (AICI scrieti propunerea)
» Regulamentul sectiunii de revizuire
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum