Problema Tema: Nu apare meniul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Tema: Nu apare meniul
Salutare!
Am adaugat si eu pe forum aceasta tema
Problema e ca nu imi apare meniul sus.
Ma puteti ajuta?
Am adaugat si eu pe forum aceasta tema
Problema e ca nu imi apare meniul sus.
Ma puteti ajuta?
Ultima editare efectuata de catre zGb in Vin Apr 08, 2016 5:40 pm, editata de 1 ori
Re: Problema Tema: Nu apare meniul
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Am observat asta. Dar am crezut ca exista o solutie. O sa mai astept putin sa vad daca se poate rezolva.
acea tema are si niste template-uri pe care trebuie sa le adaugi cauta pe google carbon blue forum gratuit thema
Poftim: click aici.
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Ms oricum.
Rezolvat.
Rezolvat.
Subiecte similare
» Problema cu meniul din noua tema IPB
» Problema tema! Cand schimb logoul meniul se duce mai sus...
» Nu apare meniul
» Nu-mi apare meniul..
» De ce îmi apare meniul aşa?
» Problema tema! Cand schimb logoul meniul se duce mai sus...
» Nu apare meniul
» Nu-mi apare meniul..
» De ce îmi apare meniul aşa?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum