Problema cu butoanele de la tema Animate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu butoanele de la tema Animate
Buna ziua!
Am o problema la forum care as vrea sa o rezolv cu ajutorul vostru.
Pai in primul rand, cand am profilul pozitionat in stanga nu merg unele butoane POZA VA EXPLICA TOT: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si cand am profilul pozitionat pe dreapta am problema cu butoanele aceste POZA VA EXPLICA TOT: https://beta.postimg.org/image/or5fbcfzh/
Eu as vrea sa ma profilul pe partea stanga si sa-mi mearga butoanele, ma puteti ajuta? Multumesc pentru timpul acordat!
Am o problema la forum care as vrea sa o rezolv cu ajutorul vostru.
Pai in primul rand, cand am profilul pozitionat in stanga nu merg unele butoane POZA VA EXPLICA TOT: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si cand am profilul pozitionat pe dreapta am problema cu butoanele aceste POZA VA EXPLICA TOT: https://beta.postimg.org/image/or5fbcfzh/
Eu as vrea sa ma profilul pe partea stanga si sa-mi mearga butoanele, ma puteti ajuta? Multumesc pentru timpul acordat!
Re: Problema cu butoanele de la tema Animate
Salutare,
Puteți explica ce aveți în vedere prin „nu merge”? Pentru că eu am vizitat forumul din profilul dumneavoastră și nu văd vreo problemă în legătură cu butoanele respective.
Puteți explica ce aveți în vedere prin „nu merge”? Pentru că eu am vizitat forumul din profilul dumneavoastră și nu văd vreo problemă în legătură cu butoanele respective.
Pai in primul rand, am observat ca nu merge daca ai cont.. Sa ziceam ca iti faci cont pe forum si intrii intr-un topic dupa care vezi un membru care a facut un topic si sub profilul lui(sub poza) arata butoanele de PM si altele.. alea nu functioneaza.. dai pe ele si degeaba ca nu te trimite niciunde.. sper ca intelegi. Functioneaza doar daca profilul este pozitionat pe partea dreapta dar dupa butoanele CITEAZA, EDITEAZA, STERGE si IP sunt date prea in dreapta POZA: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Salut,
tema va trebui resetată, și vă trebuie script-urile iar acele le am eu. (după ce resetezi tema, eu o să fac un .zip și o să-ți dau pe skype).
tema va trebui resetată, și vă trebuie script-urile iar acele le am eu. (după ce resetezi tema, eu o să fac un .zip și o să-ți dau pe skype).
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Salut,
acu m-am referit, la ce problemă ai zis (am vorbit pe facebook, sper să te ajute).
seară faină!
acu m-am referit, la ce problemă ai zis (am vorbit pe facebook, sper să te ajute).
seară faină!
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Problema tema IPB animate
» Defectiuni la tema Animate IP.Board
» Cerere tema ipb animate
» Problema - nu apar butoanele
» O mica problema la Butoanele de Navigare Forum !
» Defectiuni la tema Animate IP.Board
» Cerere tema ipb animate
» Problema - nu apar butoanele
» O mica problema la Butoanele de Navigare Forum !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum