Lista de imagini in profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Lista de imagini in profil
Salutare,
Am facut un nou "camp"(categorie) la profil de tip "o lista de imagini"
In acel camp am introdus o lista cu cateva imagini.
In momentul de fata pot sa atribui pentru un utilizator doar o singura imagine din aceea lista. Este posibil sa pot atribui (bifa) mai multe imagini din lista?
Am facut un nou "camp"(categorie) la profil de tip "o lista de imagini"
In acel camp am introdus o lista cu cateva imagini.
In momentul de fata pot sa atribui pentru un utilizator doar o singura imagine din aceea lista. Este posibil sa pot atribui (bifa) mai multe imagini din lista?
Re: Lista de imagini in profil
Ne pare rau, dar acest lucru nu este posibil momentan pe Forumgratuit. Puteti insa face o sugestie in acest sens in sectiunea dedicata sugestiilor pentru forumurile dumneavoastra.
Subiecte similare
» Lista de imagini in profil
» profil personalizat - O lista de imagini
» Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
» De ce nu imi apare toata lista de editare la profil? uitaiva in imagine!
» Cum adaug imagini in profil?
» profil personalizat - O lista de imagini
» Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
» De ce nu imi apare toata lista de editare la profil? uitaiva in imagine!
» Cum adaug imagini in profil?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum