Am niste intrebari
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am niste intrebari
Deci urmeaza intrebarile sper ca puteti sa ma ajutati
1. Cum fac forumul cu anunturi sa apara pe toate paginile cum e aici pe forumul asta : ***sters aici orice pagina dai sau subiect apare mereu ala cu anunturi fix primul apare peste tot
2. Cum fac sa fie redirictionari ca si pe forumul asta daca vauitati bine ***sters la comunitate este un subiect langa el este un B mare rosu sau nu stiu ce e ala cu redirictionari cum fac si eu ?
3. Cum pun si eu poze de aleain dreptul subiectelor ca in respcetivul forum
Daca nu ati inteles intrabarile va rog ajutati-ma ma gasiti pe skipe : ***sters
Si scuze daca nu e voie sa postez alte forumuri pe forum daca nu e voie sa imi spuneti va rog
1. Cum fac forumul cu anunturi sa apara pe toate paginile cum e aici pe forumul asta : ***sters aici orice pagina dai sau subiect apare mereu ala cu anunturi fix primul apare peste tot
2. Cum fac sa fie redirictionari ca si pe forumul asta daca vauitati bine ***sters la comunitate este un subiect langa el este un B mare rosu sau nu stiu ce e ala cu redirictionari cum fac si eu ?
Si scuze daca nu e voie sa postez alte forumuri pe forum daca nu e voie sa imi spuneti va rog
Re: Am niste intrebari
ionutbalala a scris:Deci urmeaza intrebarile sper ca puteti sa ma ajutati
acel forum nu face parte din forumgratuit, deci nu cred că ar merge...
1. Te duci la un subiect care vrei, apesi pe Edit, si in subsol (jos) o sa ai niste casute gen: Anunt, Fixat, Anunt Global.
Si selectezi Anunt global., atunci va aparea pe toate paginile cum spui tu.
2. Nu poti face un counter click (Cate click au fost pe acel link), insa poti face ceva asemanator, daca vrei lasa-mi adresa forumului tau de pe forumgratuit !
3. Posteaza index_box aici (PA > Afisare > Template > General > index_box) copiaza tot ce e in el si posteaza aici intre tagurile
Si selectezi Anunt global., atunci va aparea pe toate paginile cum spui tu.
2. Nu poti face un counter click (Cate click au fost pe acel link), insa poti face ceva asemanator, daca vrei lasa-mi adresa forumului tau de pe forumgratuit !
3. Posteaza index_box aici (PA > Afisare > Template > General > index_box) copiaza tot ce e in el si posteaza aici intre tagurile
- Cod:
[code]text[/code]
novagame.forumz.ro
Anunturile de pe acel forum poti sa le faci prin coduri si modificarea template-ului overall_header ..
Redirectionare se face cu ajutorul unui cod js.
Si cred ca te referi la codu pentru pagina de fb e simplu .. daca vrei sa te ajut cautama pe forum sau da-mi pm aici
Redirectionare se face cu ajutorul unui cod js.
Si cred ca te referi la codu pentru pagina de fb e simplu .. daca vrei sa te ajut cautama pe forum sau da-mi pm aici
Salut as vrea putin ajutor daca te rog eu folosesc phpBB3 imi spui te rog in pm sau undeva cum se fac toate alea te rog !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], va rugam sa nu mai postati link-uri externe platformei Forumgratuit, sa evitati postarea datelor personale in cadrul forumului si sa nu readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra decat daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. De asemenea, va rugam ca pe viitor sa postati problemele dumneavoastra in subiecte diferite avand titluri explicite.
Acestea fiind spuse, reveniti cu intrebarile dumneavoastra in subiecte separate, respectand [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Acestea fiind spuse, reveniti cu intrebarile dumneavoastra in subiecte separate, respectand [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Subiecte similare
» Pot avea un forum in 3 limbi?
» Intrebari legate de avertismente!
» Am 3 intrebari, e cineva cina ma poate ajuta ?
» Adaugarea de intrebari si raspunsuri in lista FAQ
» Intrebari legate de editia a II-a a concursului "Forumul lunii"
» Intrebari legate de avertismente!
» Am 3 intrebari, e cineva cina ma poate ajuta ?
» Adaugarea de intrebari si raspunsuri in lista FAQ
» Intrebari legate de editia a II-a a concursului "Forumul lunii"
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum