Link-uri ce pot fi accesate de Vizitatori
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Link-uri ce pot fi accesate de Vizitatori
Buna ziua Forum Gratuit , am si eu o rugaminte imi puteti spune ce sa fac ca sa pot oferi vizitatorilor sansa de a accesa link-urile fara sa se inregistreze ? Numai de accesare atat nu si de scriere
Re: Link-uri ce pot fi accesate de Vizitatori
Bună ziua, pentru ca vizitatori sa poată vedea link urile fara inregistrare trebuie sa va duceţi în pa * general * Categorie şi forumuri * acum daţi la forumu unde vreţi ca vizitatori să vadă link+urile ... după ce aţi dat pe forum daţi la permisiuni la Parametri de origine Vezi linkurile in mesaje trebuie să aveţi bifat toti
Sunt selectate si totusi nu pot fi accesate
forumu tau e ratekevfire ?
Buna ziua,
V-am accesat si eu forumul si tin sa mentionez ca nu am intampinat aceasta problema.
V-am accesat si eu forumul si tin sa mentionez ca nu am intampinat aceasta problema.
Ciudat e faptul ca atunci cand sunt delogat si vreau sa accesez un link ce se gaseste intr-un topic ( deobicei cuvantul ce contine linkul este bolduit ) nu merge . Oare e numai la mine sau cum .
Poti face o poza cand esti deconectat si sa pui aici? Si la mine este ok cand intru pe forum, pot accesa si topicurile.
Eu nu ma refer la accesarea topicurilor . Eu ma refer ca vizitatorii nu pot accesa linkurile sub forma [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] in cadrul topicelor . Adica eu postez un link sub forma aia in topic dar nu este vizibil vizitatorilor . Nu ma refer la accesarea topicelor si a forumurilor
Mda.. nu e doar la tine problema, nici eu nu le pot accesa, o sa incerc sa imi dau seama ce ar putea fi si o sa dau edit la post.
Te poti duce in PA la General, Categorii si forumuri, Controlul permisiunilor, selecteaza vizitatori si dai click pe verifica permisiuni.
Apare 'Da' cu verde la "Vizualizeaza"?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De asemenea, cand creezi un forum nou asigurate ca la "Vezi linkuri in mesaje" este pus "Toti".
Te poti duce in PA la General, Categorii si forumuri, Controlul permisiunilor, selecteaza vizitatori si dai click pe verifica permisiuni.
Apare 'Da' cu verde la "Vizualizeaza"?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De asemenea, cand creezi un forum nou asigurate ca la "Vezi linkuri in mesaje" este pus "Toti".
Am verificat si totul e in regula permisiunile si vizualizarea link-urilor dar nu inteleg de ce nu le ia
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Forumurile forum gratuit nu mai pot fi accesate din rețeaua UPC
» O sa am muti vizitatori
» Cum sa fac cand dau click pe un LINK acel link sa se mareasca?
» Problema link-uri ! Font e normal iar link-ul e mai mic.
» Vizitatori Forum
» O sa am muti vizitatori
» Cum sa fac cand dau click pe un LINK acel link sa se mareasca?
» Problema link-uri ! Font e normal iar link-ul e mai mic.
» Vizitatori Forum
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum