Schimbare limba informatii profil
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Schimbare limba informatii profil
Buna..
sunt administratorul unui forum BBH2 care initial a fost creat in limba spaniola.
recent l-am tradus in romana folosind optiunea din PA si din preferinte profil dar la informatio profil sub avatar informatii ca :data inscrierii..locatie..etc apar tot in spaniola.
multumesc
sunt administratorul unui forum BBH2 care initial a fost creat in limba spaniola.
recent l-am tradus in romana folosind optiunea din PA si din preferinte profil dar la informatio profil sub avatar informatii ca :data inscrierii..locatie..etc apar tot in spaniola.
multumesc
Ultima editare efectuata de catre xcool in Mier Feb 10, 2016 5:05 pm, editata de 1 ori
Re: Schimbare limba informatii profil
Salut, poti sa schimbi imaginile de mai sus, nu pot sa le vad...
Edit: Intra la profil, de pe prima pagina, dai la "Preferinte" si la rubrica "Limba forumului" cauta si selecteaza limba romana, apoi apesi butonul "Inregistrare".
Edit: Intra la profil, de pe prima pagina, dai la "Preferinte" si la rubrica "Limba forumului" cauta si selecteaza limba romana, apoi apesi butonul "Inregistrare".
am facut asta...la profil..la fel si in PA...dar nu se schimba
Mai incearca sa repeti inca o data schimbarea limbii, este posibil sa nu fi fost inregistrata modificarea.
am incercat acum..si din PA..si la profil...inclusiv daca schimb in englez..acele informatii raman tot in spaniola...
de exemplu daca folosesc widgetul Traducator..si activez limba romana in acest widget atunci apar acele texte in romana..dar fara acea optiune din widget..ramane in spaniola...
Subiecte similare
» Schimbare limba Romana-Engleza
» Cum pun mai informatii la profil
» Informatii profil la centru cum pot sa le pun la loc
» Separator informatii profil.
» profil informatii membri
» Cum pun mai informatii la profil
» Informatii profil la centru cum pot sa le pun la loc
» Separator informatii profil.
» profil informatii membri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: