Cum pot sa sterg de la Forum "Forum Gratuit "
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa sterg de la Forum "Forum Gratuit "
Salutare , mi-am facut si eu forum aici , si mi-am luat credite si etc , sa scot reclame si altele , Dar sus in bara de la browser imi apare Forum Gratuit : Forumul Metin7D intrebarea mea este cum pot sa scot Forum Gratuit din nume ?
Re: Cum pot sa sterg de la Forum "Forum Gratuit "
Salut,
Intrati in PA ~> General ~> Promovarea forumului ~> Motoare de cautare ~> Titlul paginii de start, modificati dupa bunul plac.
Intrati in PA ~> General ~> Promovarea forumului ~> Motoare de cautare ~> Titlul paginii de start, modificati dupa bunul plac.
Subiecte similare
» Cum sterg Forum Gratuit : din numele forumului !
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum