Cerere Logo .
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere Logo .
Tipul de imagine: Logo.
Marimea imaginii (in pixels): 800x250
Cu sau fara animatie: Păi cu cred.
Culoarea de fundal:Alb sau negru , vedeți in exemplu.
Imagine/i link/s:Exemplu. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] și inloc de sters nu puneți nimic.
Textul dorit: TechSolution
Culoare/i font: Rosu și alb.
Link-ul forumului dumneavoastra: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Numele dvs. in cadrul forumului: Th3Lord™
Informatii suplimentare:-
Marimea imaginii (in pixels): 800x250
Cu sau fara animatie: Păi cu cred.
Culoarea de fundal:Alb sau negru , vedeți in exemplu.
Imagine/i link/s:Exemplu. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] și inloc de sters nu puneți nimic.
Textul dorit: TechSolution
Culoare/i font: Rosu și alb.
Link-ul forumului dumneavoastra: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Numele dvs. in cadrul forumului: Th3Lord™
Informatii suplimentare:-
Re: Cerere Logo .
Emanuel, aici e o comunitatea trebuie să faceti si voi niște cereri si am asteptat 24h
Re: Cerere Logo .
Buna ziua,
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati linkuri externe platformei Forumgratuit fara acordul unui membru al staff-ului.
De asemenea, va rugam sa readuceti in atentie cererea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul "Editeaza".
Multumesc pentru intelegere!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati linkuri externe platformei Forumgratuit fara acordul unui membru al staff-ului.
De asemenea, va rugam sa readuceti in atentie cererea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul "Editeaza".
Multumesc pentru intelegere!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum