Redimensionare poză forum/categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Redimensionare poză forum/categorie
Salut!
Vreau să scot imaginile pentru forum și categorii (cele din fața lor). Mai precis, vreau să micșorez lățimea și să scot imaginile pentru a lăsa gol acolo.
Dacă o micșorați, lăsați 10px lățimea.
=>
Vreau să scot imaginile pentru forum și categorii (cele din fața lor). Mai precis, vreau să micșorez lățimea și să scot imaginile pentru a lăsa gol acolo.
Dacă o micșorați, lăsați 10px lățimea.
- Cod:
<td class="row2 icon" style="padding-right: 0px; padding-left: 60px;">
=>
Ultima editare efectuata de catre TheBadWorm in Mier Ian 06, 2016 8:06 pm, editata de 1 ori
Re: Redimensionare poză forum/categorie
Buna dimineata,nu uitati sa folositi functia de cautare,de obicei gasiti o problema rezolvata sau frecventati sectiunea de tutoriale, urmariti acest tutorial
https://help.forumgratuit.ro/t51331-plasarea-iconitei-status-peste-iconita-unei-sectiuni-toate-versiunile
https://help.forumgratuit.ro/t51331-plasarea-iconitei-status-peste-iconita-unei-sectiuni-toate-versiunile
Eu am Invision, nu merge, am încercat.
Salut, adauga in:
Panou de administrare -> Afisare -> Imagini si culori -> Culori -> Foaie de stil CSS
Panou de administrare -> Afisare -> Imagini si culori -> Culori -> Foaie de stil CSS
- Cod:
table.ipbtable img.icon {
float: left;
width: 30px;
height: 30px;
padding-top: 10px;
position: relative;
right: -16px;
}
td.row2.icon, td.row1.icon {
padding-left: 35px!important;
}
Mulțumesc!
Subiecte similare
» Eliminare poza subiect de pe poza categorie [REZOLVAT]
» Redimensionare forum
» Poza in categorie!
» Redimensionare avatare forum.
» Cum fac sa imi arate Forum , membri , grupuri ca in poza ( ca la voi pe forum )
» Redimensionare forum
» Poza in categorie!
» Redimensionare avatare forum.
» Cum fac sa imi arate Forum , membri , grupuri ca in poza ( ca la voi pe forum )
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum