Forum nou
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forum nou
Planuiesc sa fac un forum nou dar am mai incercat si nu reusesc sa il populez, aveti idei? Nimeni nu sta pe forumuri gratuite...
Si care este diferenta dintre forumotion si forumgratuit?
Si care este diferenta dintre forumotion si forumgratuit?
Re: Forum nou
AndreiLikeLike a scris:Si care este diferenta dintre forumotion si forumgratuit?
Nu e niciuna. Ambele apartin ForumActif, care are sediul pe undeva prin Franta, cred.
Vizitator- Vizitator
diferenta este ca forumotion este pe engleza si forumgratuit este pe romana )
Pentru a popula un forum fie el gratuit, platit, trebuie sa stii sa il optimizezi, sa stii cum sa iti atragi vizitatori.
Cauta pe google sau in tutoriale pentru aceasta problema.
Cauta pe google sau in tutoriale pentru aceasta problema.
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum