Tabel staff
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Tabel staff
Rezumarea primului mesaj :
Salti,
Com pot face un tabel asa?? Aveti codul? Il modific eu....
http://ondersteun.actieforum.com/t5728-nieuwe-layout-ondersteuningsforum
Salti,
Com pot face un tabel asa?? Aveti codul? Il modific eu....
http://ondersteun.actieforum.com/t5728-nieuwe-layout-ondersteuningsforum
Re: Tabel staff
Acesta este efectul final:
Eu vreau sa scot aceasta parte:
Eu vreau sa scot aceasta parte:
Poftim
- Cod:
<table style="width:100%; border-collapse:collapse;"><tbody><tr><td style="text-align: center; padding: 10px 10px 5px; background-color: rgb(235, 236, 236);"><span style="font-size: 16px; line-height: normal"><font color="#000000"><font face="Georgia"><strong>CONTINUT CONTINUT CONTINUT CONTINUT CONTINUT </strong></font></font></span></td></tr><br><tr><td style="border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(206, 206, 206); border-left-width: 5px; border-left-style: solid; border-left-color: rgb(40, 150, 201); border-right-width: 5px; border-right-style: solid; border-right-color: rgb(40, 150, 201); padding-left: 5px; padding-right: 5px; background-color: rgb(249, 249, 249);"><span style="font-size: 12px; line-height: normal"></span></a><br>CONTINUT CONTINUT CONTINUT CONTINUT CONTINUT<br><br></td></tr><tr><td style="border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(206, 206, 206); border-left-width: 5px; border-left-style: solid; border-left-color: rgb(40, 150, 201); border-right-width: 5px; border-right-style: solid; border-right-color: rgb(40, 150, 201); text-align: center; background-color: rgb(235, 236, 236);">CONTINUT CONTINUT CONTINUT CONTINUT</td></tr></tbody></table>
Multumesc mult....
Pentru mine, meriti sa intri ca asistent.....
Pentru mine, meriti sa intri ca asistent.....
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Tabel staff
» Tabel staff
» Tabel categorizat pentru staff-ul forumului
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Cum pot inlocui "Culoarea 1 a randului din tabel" , " Culoarea 2 a randului din tabel" si mai 1 cu o imagine
» Tabel staff
» Tabel categorizat pentru staff-ul forumului
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Cum pot inlocui "Culoarea 1 a randului din tabel" , " Culoarea 2 a randului din tabel" si mai 1 cu o imagine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum