Probleme cu adminstrarea imaginilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Probleme cu adminstrarea imaginilor
Deci tot eu sunt
Deci am o problema cand vreau sa pun logo-ul.
asa arata cu logo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
asa arata fara logo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
cum vreau sa arate si cum sa fie situat logo-ul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
La fel cu fundalul, dar la fundal orice as pune nu se aplica. Ramane acelasi fundal instalat de tema.
Deci am o problema cand vreau sa pun logo-ul.
asa arata cu logo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
asa arata fara logo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
cum vreau sa arate si cum sa fie situat logo-ul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
La fel cu fundalul, dar la fundal orice as pune nu se aplica. Ramane acelasi fundal instalat de tema.
Ultima editare efectuata de catre Ano in Mar Noi 24, 2015 9:36 pm, editata de 1 ori
Re: Probleme cu adminstrarea imaginilor
Buna seara,adaugati va rog in pa/afisare/culori/css acest cod
- Cod:
#pun-intro {
background: #000 url(http://i.imgur.com/tyo35CN.jpg) top repeat-x;
border: none;
min-height: 130px!important;
padding: 0;
position: relative;
}
Buna seara, l-am adaugat si nicio schimbare, logo-ul nu este centrat si este suprapus. In plus dupa cateva incercari de a pune un template, am observat ca nici asta nu merge.
Este aceasi tema, da este o mare problema. Nu prea pot modifica nimic. Tema pe care o am imi da batai de cap, nu ma las sa fac modificari, precum widget, template, sau administrarea fundalului.
Am modificat tema.
Am modificat tema.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum