Permisiune moderatorilor de a modifica bara warn!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Permisiune moderatorilor de a modifica bara warn!
Buna seara,am o problema,nu prea stiu cum sa ms exprim dar o sa incerc sa o detaliez cat mai bine!Eu am adaugat un sistem de avertismente adica o bara warn,si eu am mai multe grupuri in afara de administrator:mai am si Moderator,Manager,helper-hlobal si altele,deci cum sa dau acces moderatorului sa poata modifica valoarea barei warn?Doar grupului de moderator,nu si helperilo-globali,managerilor sau cerolalate grupui!Ci doar moderatorul sa poata modifica bara warn!Exista vreun cod sau ceva pentru asta??Folosesc phpBB3!
Re: Permisiune moderatorilor de a modifica bara warn!
ma ajutati va rog??
@alfacraft, nu poti face asta pe FG.
Vizitator- Vizitator
Dar cum au facu alte siteuri??Nu e posibil macar cumva ca sa ascund bara warn pentru helperii-it,php,mc??Nu exista nicio o solutie absolut nici una??
Doar daca nu dati permisiuni de moderare decit grupului de moderatori si nu si celorlalte grupuri. Asta inseamna ca doar moderatorii sa poata inchide si muta topicuri, etc, ceilalti sa aiba doar un rang si o culoare onorifice.
Nu asa nu vreau,nu se poate adauga macar un cod care ascunde bara warn in profilurile membrilor pentru helperii-mc,it si php??Sau alta solutie??
Subiecte similare
» Bara warn nu se modifica
» permisiunea de a modifica bara warn
» De ce nu mai pot modifica valorile de la bara Warn direct din profilul utilizatorului?
» Warn fara bara.
» bara warn
» permisiunea de a modifica bara warn
» De ce nu mai pot modifica valorile de la bara Warn direct din profilul utilizatorului?
» Warn fara bara.
» bara warn
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum