Dimensiune "Chenar" Tema
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Dimensiune "Chenar" Tema
Salut,
Cum pot mari dimensiune forumului din imagine?Mai exact doar ce este gri, nu si imaginea (neagra) de fundal.
Cum pot mari dimensiune forumului din imagine?Mai exact doar ce este gri, nu si imaginea (neagra) de fundal.
Re: Dimensiune "Chenar" Tema
Bună ziua,
Din câte observ pe forumul dvs. , nu mai aveți instalată aceea temă la care întâmpinați probleme. Să înțeleg că numai doriți ajutor în ceea ce privește problemele întâmpinate ?
Din câte observ pe forumul dvs. , nu mai aveți instalată aceea temă la care întâmpinați probleme. Să înțeleg că numai doriți ajutor în ceea ce privește problemele întâmpinate ?
Ultima editare efectuata de catre Zachary in Joi Oct 15, 2015 7:24 pm, editata de 2 ori
Am scos tema, avea defecte care te derutau si am pus una temporarara pana primesc ajutor, chiar va rog.Imi place tema enorm.
Vizitați: Panoul de administrare => Afișare => Culori => Foaia de stil CSS și adăugați:
- Cod:
#page-body {
width: 2000px !important;
}
Subiecte similare
» Videoclip iesit din chenar in dreapta, vreau in stinga dar in chenar.
» Chenar Profil si Chenar Ultimele Mesaje [ punBB ]
» Dimensiune Forum
» Dimensiune avatar
» Dimensiune chatbox
» Chenar Profil si Chenar Ultimele Mesaje [ punBB ]
» Dimensiune Forum
» Dimensiune avatar
» Dimensiune chatbox
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum