Cerere iconuri!
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere iconuri!
Tipul de imagine: Icon
Marimea imaginii (in pixels):150x88
Cu sau fara animatie: Fara!
Culoarea de fundal: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Imagine/i link/s: Iata niste modele nus ale mele :
Textul dorit:
1.Closed
2.Sunt Pro
3.Sunt Contra
4.Acceptat
5.Respins
Culoare/i font:
1.Closed portocaliu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2.Sunt Pro verde [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
3.Sunt Contra rosu#FF0000
4.Acceptat verde [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
5.Respins rosu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Link-ul forumului dumneavoastra:http://alfacraft.forumz.ro/
Numele dvs. in cadrul forumului: kerbecs
Informatii suplimentare:As vrea ca iconurile sa fie transparente,asa ca modelele dar daca nu se poate adaugati culoare care am dato mai sus!
Marimea imaginii (in pixels):150x88
Cu sau fara animatie: Fara!
Culoarea de fundal: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Imagine/i link/s: Iata niste modele nus ale mele :
Textul dorit:
1.Closed
2.Sunt Pro
3.Sunt Contra
4.Acceptat
5.Respins
Culoare/i font:
1.Closed portocaliu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2.Sunt Pro verde [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
3.Sunt Contra rosu#FF0000
4.Acceptat verde [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
5.Respins rosu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Link-ul forumului dumneavoastra:http://alfacraft.forumz.ro/
Numele dvs. in cadrul forumului: kerbecs
Informatii suplimentare:As vrea ca iconurile sa fie transparente,asa ca modelele dar daca nu se poate adaugati culoare care am dato mai sus!
Re: Cerere iconuri!
Multumesc ca ati depus efort ajutinduma dar prea seamana cu cele de mai sus,e posibil cumva sa le faceti sa semene??
imi plc mult,dar pueti va rog la closed sa puneti un lacat si la acceptat sa nu fie imaginea peste litera ci langa!
Va ajutati va rog?
Up va rog??
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum