Bara warn colorata!
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Bara warn colorata!
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua,am o intrebare,cum sa fac ca numarul de warnuri sa fie colorat ca el e alb dar eu vreau sa fie rosu??Folosesc phpbb3!
Buna ziua,am o intrebare,cum sa fac ca numarul de warnuri sa fie colorat ca el e alb dar eu vreau sa fie rosu??Folosesc phpbb3!
Re: Bara warn colorata!
Up cineva va rog??
Cum sa rezolv??
Buna ziua,
Adaugati acest cod in Foaia de stil CSS:
Adaugati acest cod in Foaia de stil CSS:
- Cod:
span.field_content{
color:red !important;
}
Vizitator- Vizitator
Daca pun acest cod totul se face rosu,si numarul de mesaje si data inscrierii totul,dar eu vreau doar ca sa se faca rosu numarul de warnuri!
Salut,
Adauga in css:
Adauga in css:
- Cod:
#field_id1 {
color:red
}
Nu a mers!
Atunci incercati acest lucru:
Panoul de Administrare => Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Profiluri => Adauga un nou camp de profil => Tip: Camp text | Nume: Advertismente
Adaugati urmatorul cod in caseta "Continut de origine" si salvati:
Pentru a va asigura ca toti utilizatorii au continutul implicit, editati campul, derulati in partea de jos si dati click pe "Inlocuiti continutul". Dati click pe "da" pentru a aplica continutul implicit pentru toti membrii existenti.
Adaugati in css:
Panoul de Administrare => Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Profiluri => Adauga un nou camp de profil => Tip: Camp text | Nume: Advertismente
Adaugati urmatorul cod in caseta "Continut de origine" si salvati:
- Cod:
[table id="adv" class="user_warn"][tr][td]0/3[/td][/tr][/table]
Pentru a va asigura ca toti utilizatorii au continutul implicit, editati campul, derulati in partea de jos si dati click pe "Inlocuiti continutul". Dati click pe "da" pentru a aplica continutul implicit pentru toti membrii existenti.
Adaugati in css:
- Cod:
#adv.user_warn { color:red }
Eu nu am Continut de origine fiindca a mine este o lista nu o imagine!
Am precizat ca urmeaza sa adaugati un alt profil Tip: Camp text , iar pe cel vechi il eliminati.
Daca pun ca camp text nu mai pot scrie numarul de avertismente adica nu apare locul acela in care sa scriu 0/3 1/3 2/3 3/3
Ma ajutati va rog??
Up cineva va rog??
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum