Forumul nu are pagini?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forumul nu are pagini?
Buna ziua,am o mare problema am activat portalul dupa care l-am sters si am fost in afisare,pagina de start si la adresa forumului am activat din greseala index forum si nu o mai pot bifa cu alta,acum cand intru pe forum apare asta Cum sa o rezolv??
Re: Forumul nu are pagini?
Am accesat forumul tau si totul pare OK.
Vizitator- Vizitator
Buna ziua,
Daca in momentul in care accesati forumul va apare pagina respectiva, atunci cel mai probabil in PC-ul dumneavoastra a ramas stocate fisiere temporare, pentru curatarea lor cititi acest tutorial.
Pentru a crea un nou portal intrati in Panou => Module => Portal & Widget-uri => Configurarea portalului => Lista de pagini portal => Crearea unei noi pagini : Introduceti o denumire pentru portal si apasati pe "Creeaza".
Daca in momentul in care accesati forumul va apare pagina respectiva, atunci cel mai probabil in PC-ul dumneavoastra a ramas stocate fisiere temporare, pentru curatarea lor cititi acest tutorial.
Pentru a crea un nou portal intrati in Panou => Module => Portal & Widget-uri => Configurarea portalului => Lista de pagini portal => Crearea unei noi pagini : Introduceti o denumire pentru portal si apasati pe "Creeaza".
rezolvat
Subiecte similare
» Cum fac 2 pagini din forumul meu?
» 2 pagini pe forumul meu. Cum rezolv sa fie doar o pagina?
» crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» 2 pagini pe forumul meu. Cum rezolv sa fie doar o pagina?
» crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum