Achizitionare domeniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Achizitionare domeniu
Buna . Ma numesc Marius si de curand am creat un forumgratuit si as dori sa atasez un domeniu de gen .com .net .org . Am inteles ca plata prin paypal nu se mai poate face momentan. Intrebarea mea ar fii urmatoarea . As putea sa platesc prin Paysafecard ? PS: Locuiesc in Germania si nu detin nici card bancar. Multumesc pentru intelegere. Astept un raspuns
Re: Achizitionare domeniu
Buna ziua,
Forumgratuit nu accepta plati prin Paysafecard pentru moment, dar puteti deschide o sugestie in acest sens in sectiunea dedicata propunerilor pentru forumuri. Singurele metode acceptate de achizitionare a unei adrese de domeniu sunt prin: PayPal, Allopass, Hipay sau Skrill.
In trecut a existat o problema cu platile prin PayPal care intre timp a fost rezolvata.
Forumgratuit nu accepta plati prin Paysafecard pentru moment, dar puteti deschide o sugestie in acest sens in sectiunea dedicata propunerilor pentru forumuri. Singurele metode acceptate de achizitionare a unei adrese de domeniu sunt prin: PayPal, Allopass, Hipay sau Skrill.
In trecut a existat o problema cu platile prin PayPal care intre timp a fost rezolvata.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum