Problema cu foaia css!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu foaia css!
Am o problema extrem de mare,ma duc sa schimb culorile forumului la pagina principala,si la altele dar el imi pune cu totul allte culori si nu imi mai citeste foaia css de ce?Mi se pare ca am fost atacat e hackeri forumul se distrugeeeee!http://alfacraft.forumz.ro/ ajutor urgent!
Re: Problema cu foaia css!
Buna ziua,
Platforma Forumgratuit este una foarte securizata, iar patrunderea persoanelor rauvoitoare este aproape imposibila. Problema dumneavoastra cel mai probabil se datoreaza codurilor si in nici un caz a unei persoane rauvoitoare.
Ati incercat sa schimbati culorile din Panou => Afisare => Imagini si culori => Culori ? Daca da, atunci ar trebui sa stiti ca culorile introduse acolo nu mai au efect asupra forumului deoarece aveti un CSS personalizat.
Puteti sa postati aici foaia de stil css pentru a detecta daca exista o problema cu aceasta?
Platforma Forumgratuit este una foarte securizata, iar patrunderea persoanelor rauvoitoare este aproape imposibila. Problema dumneavoastra cel mai probabil se datoreaza codurilor si in nici un caz a unei persoane rauvoitoare.
Ati incercat sa schimbati culorile din Panou => Afisare => Imagini si culori => Culori ? Daca da, atunci ar trebui sa stiti ca culorile introduse acolo nu mai au efect asupra forumului deoarece aveti un CSS personalizat.
Puteti sa postati aici foaia de stil css pentru a detecta daca exista o problema cu aceasta?
Nu am nici o foaie de stil css,dar,vedeti am pus o tema care avea css dar l-am sters si totul mergea cum trebuie,se punea exact acele culori pe care le puneam,dar de ieri mi se pun culorile singure la toate temele si cu css personalizat si fara de ce??
Salut,
Te sfatuiesc sa pui codurile din foaia de stil CSS inapoi, deoarece este posibil ca aceasta sa fie problema. Deasemenea, daca ai template-uri editate este posibil ca acestea sa cauzeze erorile.
Te sfatuiesc sa pui codurile din foaia de stil CSS inapoi, deoarece este posibil ca aceasta sa fie problema. Deasemenea, daca ai template-uri editate este posibil ca acestea sa cauzeze erorile.
Vizitator- Vizitator
Explicatia este una foarte simpla, tema pe care ati instalat-o si careia i-ati eliminat tot css-ul avea CSS personalizat. Repet, culorile introduse in Panou => Afisare => Imagini si culori => Culori nu au efect asupra forumului daca aveti un CSS personalizat. Este imposibil ca acele culori sa se puna singure, cel mai ati incercat sa restaurati tema folosind panoul de administrare sau uneltele, ori a-ti oferit unei alte persoane acces la panoul de administrare sau pur si simplu a ramas stocat in browser-ul dumneavoastra cache invechit.
Pentru ca astfel de evenimente sa nu se mai produca va recomand sa va schimbati periodic parola utilizand parole diferite, atat la forum cat si la unelte, iar atunci cand schimbati aspectul general ori doriti sa restaurati tema (din panou sau din unelte), sa curatati si cache-ul stocat intre timp in navigatorul dumneavoastra web cu ajutorul acestui tutorial.
Pentru ca astfel de evenimente sa nu se mai produca va recomand sa va schimbati periodic parola utilizand parole diferite, atat la forum cat si la unelte, iar atunci cand schimbati aspectul general ori doriti sa restaurati tema (din panou sau din unelte), sa curatati si cache-ul stocat intre timp in navigatorul dumneavoastra web cu ajutorul acestui tutorial.
am rezolvat!
Subiecte similare
» Problema cu foaia de stil css
» Nu gasesc un cod de la Foaia de Sti CSS
» Probleme, Foaia de Stil CSS
» Eroare la foaia de stil CSS
» Despre profil ( Foaia de personaj )
» Nu gasesc un cod de la Foaia de Sti CSS
» Probleme, Foaia de Stil CSS
» Eroare la foaia de stil CSS
» Despre profil ( Foaia de personaj )
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum