O noua infatisare disponibila pentru forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
O noua infatisare disponibila pentru forumul de suport
O nouă înfățișare disponibilă pentru forumul de suport |
Dragi membri, Suntem bucuroși să vă anunțăm de faptul că forumul de suport român a suferit schimbări majore în ceea ce privește înfățișarea acestuia. După toate aceste actualizări de care a binevoit forumul dealungul timpului, am hotărât să efectuăm modificări pentru a adapta forumul de suport cu pagina de start, Forumgratuit.ro; însă, uitați că am reușit să aducem proiectul într-un punct final. Menționăm ca tema este într-o mare probabilitate finală, însă, este posibil ca unele cuvinte să nu fie traduse înca în limba maternă, și/sau unele bug-uri care au apărut pe parcurs să nu fie soluționate. De aceea, vă rugăm insistent ca orice bug, eroare, cuvânt netradus, să le identificați și să ni le raportați, urmând ca apoi să soluționăm problemele apărute într-un timp cât mai scurt și eficient. Vă mulțumim pentru ajutorul acordat! Sperăm că această actualizare să vă încânte! |
Numai bine, Echipa Forumgratuit.ro |
Ultima editare efectuata de catre Raykim in Joi Oct 01, 2015 2:14 pm, editata de 1 ori
Re: O noua infatisare disponibila pentru forumul de suport
Sunt foarte mandru ca sunt primul care raspunde,imi place ca sa schimbat si tema,era veche si in plus,hitskin si servimg deja aveau modificarile efectuate pentru teme.
Unele modificari cred ca ar fi pe la butoane care ar mai fi de lucru,in rest pot sa spun ca imi place.
Felicitari ForumGratuit!
Unele modificari cred ca ar fi pe la butoane care ar mai fi de lucru,in rest pot sa spun ca imi place.
Felicitari ForumGratuit!
Tema este una destul de intresant, insa este o tema pentru un forum de suport.
rlly? nici măcar nu știam de tema asta, ce a ajuns forumgratuit în 2015, și ce a devenit în 2017
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Într-adevar tema a fost geniala ! Platforma ForumGratuit e o platformă foarte ușor de folosit ! Daca nu mă inșel tema este pe forumul englez .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum