Despartire categorii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Despartire categorii
Am si eu o problema. La forumul meu nu se despart categoriile . De exemplu intr-o categorie vreau sa pun administratia iar in alta jocurile ,si nu se despart,mi le arata pe acceasi coloana . Se poate rezolva ?
Cum as vrea eu :
Cum e la mine defapt :
Cum as vrea eu :
Cum e la mine defapt :
Re: Despartire categorii
Bună ziua,
Ați verificat să vedeți dacă aveți opțiunea de mai jos, setată astfel:
Panoul de administrare => Afișare => Structură și ierarhie => Separați categoriile sau indexurile => Bifați "Mediu".
Ați verificat să vedeți dacă aveți opțiunea de mai jos, setată astfel:
Panoul de administrare => Afișare => Structură și ierarhie => Separați categoriile sau indexurile => Bifați "Mediu".
Vă rog să ne atașați o captură pe ecran, în care să fie vizibilă structura din: Panoul de administrare => General => Categorii și forumuri.
Salut,
Ai creat "categoriile" in alta categorie("virtual Gaming"). Te sfatuiesc sa urmaresti tutorialul acesta: https://help.forumgratuit.ro/t42825-cum-creez-categorii-si-forumuri . Tine cont ca atunci cand adaugi o noua categorie independenta trebuie sa apesi pe butonul verde de pe bara gri(cea de deasupra forumurilor/categoriilor tale) .
Ai creat "categoriile" in alta categorie("virtual Gaming"). Te sfatuiesc sa urmaresti tutorialul acesta: https://help.forumgratuit.ro/t42825-cum-creez-categorii-si-forumuri . Tine cont ca atunci cand adaugi o noua categorie independenta trebuie sa apesi pe butonul verde de pe bara gri(cea de deasupra forumurilor/categoriilor tale) .
Subiecte similare
» Despartire categori.
» Despartire topicuri!!
» despartire forum cu o linie
» Despartire un mesaj de altul
» Despartire anunt global de celelalte
» Despartire topicuri!!
» despartire forum cu o linie
» Despartire un mesaj de altul
» Despartire anunt global de celelalte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum