Problema afisare widget
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema afisare widget
Salut, am urmarit acest tutorial, am bifat casuta "toate paginile" ca sa apara in indexul forumului, si chiar acolo nu apar.
As dori ca widgeturile sa apara doar in indexul forumului.
Am mai incercat si alte tutoriale, dar nu imi pune widgeturile la locul lor ...
As dori ca widgeturile sa apara doar in indexul forumului.
Am mai incercat si alte tutoriale, dar nu imi pune widgeturile la locul lor ...
Re: Problema afisare widget
Bună ziua,
Codul din tutorialul precizat este încă funcțional pentru toate versiunile. Întrebarea mea este următoarea, ați încercat să eliminați celelalte coduri Javascript pentru a vedea dacă în continuare persistă această problemă ? Este foarte posibil ca acest cod să se intercaleze cu alte coduri existente deja.
Codul din tutorialul precizat este încă funcțional pentru toate versiunile. Întrebarea mea este următoarea, ați încercat să eliminați celelalte coduri Javascript pentru a vedea dacă în continuare persistă această problemă ? Este foarte posibil ca acest cod să se intercaleze cu alte coduri existente deja.
Am incercat si asta.
Am crezut ca exista si o alta metoda, deoarece la acest JS cand intru in index, widget'urile apar si dupa scurt timp se observa cum se ascund...
Am crezut ca exista si o alta metoda, deoarece la acest JS cand intru in index, widget'urile apar si dupa scurt timp se observa cum se ascund...
Bună ziua,
Vizitați: Panoul de administrare => Module => HTML & JAVASCRIPT => Gestionarea codurilor Javascript, creați un nou cod Javascript și adăugați:
Vizitați: Panoul de administrare => Module => HTML & JAVASCRIPT => Gestionarea codurilor Javascript, creați un nou cod Javascript și adăugați:
- Cod:
jQuery(function() {
if(location.pathname !== '/' && location.pathname !== '/forum') {
var hideWidgetCookie = jQuery.cookie('hideWidget');
if(hideWidgetCookie) {
if(hideWidgetCookie == 'hidden' && (jQuery('#right').length || jQuery('#left').length)) {
hideWidget();
}
} else {
hideWidget();
jQuery.cookie('hideWidget', 'hidden', { expires: 365 });
}
}
});
function hideWidget() {
jQuery('#content').css({'margin-right': '0px'});
jQuery('#left').hide();
jQuery('#right').hide();
}
Codul este functional, dar la mine apare aceeasi problema; initial apar si apoi se vede cum "se ascund"
La tine se vede ok?
Multumesc
La tine se vede ok?
Multumesc
Bună ziua,
Da, cel puțin la mine, totul pare a fi ok.
Da, cel puțin la mine, totul pare a fi ok.
Multumesc pentru raspuns, eu acasa am un pc mai slab si se incarca cam greu.
Se poate inchide.
Multumesc pentru ajutor
Se poate inchide.
Multumesc pentru ajutor
Subiecte similare
» Problema afisare widget-uri!
» Problema afisare widget
» Problema afisare WidGet
» din: Problema afisare WidGet
» Problema afisare widget
» din: Problema afisare WidGet
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum