Problema favicon
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema favicon
Buna ziua,
Am o problema majora! Nu-mi pot baga propriul favicon, abea l-am generat.
Codul de la favicon:
Nu-mi da nici o eroare, ma lasa sa completez campul cu faviconul, ma il inregistrez, insa nu merge ramane cel vechi care l-am primit.
Am o problema majora! Nu-mi pot baga propriul favicon, abea l-am generat.
Codul de la favicon:
- Cod:
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">
<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">
Nu-mi da nici o eroare, ma lasa sa completez campul cu faviconul, ma il inregistrez, insa nu merge ramane cel vechi care l-am primit.
Ultima editare efectuata de catre Nocti in Vin Sept 11, 2015 2:53 pm, editata de 1 ori
Re: Problema favicon
Buna ziua,
Intrati va rog in PA ~> General ~> Forum(Configurare) iar unde vedeti ca scrie ''Favicon-ul forumului'' adaugati url-ul imaginii.
Intrati va rog in PA ~> General ~> Forum(Configurare) iar unde vedeti ca scrie ''Favicon-ul forumului'' adaugati url-ul imaginii.
Am dat, nu merge... si stiu ca acolo treb pus faviconul.
UP
UP
Incercati sa urmati acest tutorial !
https://help.forumgratuit.ro/t8520-ce-este-si-cum-se-personalizeaza-un-favicon
https://help.forumgratuit.ro/t8520-ce-este-si-cum-se-personalizeaza-un-favicon
Vai, ce prostie...
Favicon-ul trebuie să fie de format .png sau .jpg, și trebuie amplasat in secțiunea de configurare a forumului:
Dacă il vrei in format .ico, mergi in overall_header, și adaugi:
Normal să nu meargă dacă amplasezi un cod HTML intr-un loc ce nu permite asta. Și totodată, trebuie modificat href-ul, pe Forumgratuit nu ai acces la FTP pentru a introduce o scurtătură către acesta.
Mă refer la href="/favicon.ico", dacă nu știai. Uploadezi undeva acel fișier si introduci acolo linkul direct.
Ce e așa greu? Pentru ce mai e nevoie adresa forumului?
Favicon-ul trebuie să fie de format .png sau .jpg, și trebuie amplasat in secțiunea de configurare a forumului:
Dacă il vrei in format .ico, mergi in overall_header, și adaugi:
- Cod:
<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">
- Cod:
<head>
- Cod:
{META_FAVICO}
Normal să nu meargă dacă amplasezi un cod HTML intr-un loc ce nu permite asta. Și totodată, trebuie modificat href-ul, pe Forumgratuit nu ai acces la FTP pentru a introduce o scurtătură către acesta.
Mă refer la href="/favicon.ico", dacă nu știai. Uploadezi undeva acel fișier si introduci acolo linkul direct.
Vizitator- Vizitator
Kames a scris:Vai, ce prostie...
Dacă il vrei in format .ico, mergi in overall_header, și adaugi:după:
- Cod:
<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">sau ștergi:
- Cod:
<head>
și inlocuiești cu codul dorit.
- Cod:
{META_FAVICO}
Multumesc!
Acum ma duc sa vad daca merge.
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum